BY KRISTINE SLOTH

Body Mist 200ml

149,00 kr.

Dette produkt er

Vegansk

Fri fragt over 249 kr.

Hurtig levering 1-2 hverdage

Gratis retur

Dette produkt er

Vegansk

Træd ind i Kristine Sloths duftunivers med lanceringen af ”BREATHE”.

For Kristine er ”BREATHE” ikke bare et ord, men reminder, som hun også har tatoveret, om hvor vigtigt det er at tro på sig selv og huske at trække vejret helt ned i maven. For Kristine hænger det at trække vejret i den grad sammen med at kunne yde sit bedste og føle sig som en stærk kvinde. Med duften BREATHE håber hun på at kunne inspirere andre kvinder til det samme.

BREATHE er Kristine Sloths første duft. Den kommer både som parfume og body mist, samt i en lækker gaveæske, der indeholder begge produkter. Selve duften er ved første indtryk let og frugtig med noter af mandarin. Efter den har været på huden et stykke tid, skifter den og bliver mere varm og krydret i duften, hvilket blandt andet skyldes patchouli. Det er duftens opbygning af lette topnoter som bergamot, æble og solbær og de lidt tungere bundnoter som sandeltræ, moskus og orris, der giver den specielle overgang. Samtidig er duftens hjertenoter opbygget af ylang ylang, jasmin og rose, hvilket giver en ekstremt feminin duft, der i den grad indikerer en stærk kvinde.

BREATHE Body Mist er en forfriskende spray - et lettere duft alternativ til den klassiske parfume, som kan bruges flere gange om dagen.

Hver eneste flaske er fuldstændig unik, da den fine etiket er lavet af bæredygtigt kirsebærtræ. Ligesom alle kirsebærtræer ser forskellige ud, er der ikke to etiketter, der er ens. Den parfume, som lige netop du får i hånden, er der derfor ingen andre der har.

Skriv din egen anmeldelse