Joan Ørting Massage Olie 200ml

129,95 kr

FRI FRAGT
På ordrer over 249,-

HURTIG LEVERING
Bestil før kl. 13 på hverdage, så sender vi i dag *

GRATIS RETUR
På alle ordrer

* Ved kampagner kan der forekomme længere leveringstid

Joan Ørting Massage Olie er en fantastisk massageolie sammensat af lækre, plejende og blødgørende olier (arganolie, mandelolie, solsikkeolie og E-vitamin), som tilsammen giver en optimal play- time” - en fortryllelse for huden både under og efter massage.

Massageolien er oplagt at bruge som forspil og skaber en magisk og sensuel stemning for begge parter. Den kan også bruges som et alternativ til en traditionel body lotion. Kan bruges over hele kroppen, dog ikke til intim brug - her anbefales Joan Ørting Glide Olie. Kun til udvortes brug. Uden farve og uden parabener.

Argan olie dyrkes i det vestlig Marokko og kaldes for Marokkos guld. Olien har det højeste indhold af E-vitamin af alle planteolier i verden og er meget beskyttende, helende, fugtgivende og nærende. En silkeblød olie som er perfekt til alle hudtyper - trænger hurtigt ind uden at fedte. Siges at have regenererende virkning og forbedrer udseende af strækmærker. Virker opstrammende og øger elasticiteten.

Ved brug af arganolie bidrager du til en vedligeholdelse af det marokkanske økosystem. Olieproduktionen klares 100% af samarbejdende kvindegrupper, som får støtte fra UNESCO (forkortelsen for United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization). Dette bidrager til økonomisk stabilitet til de marokkanske bønder og tilbyder disse kvinder en god løn samt forbedrede sociale levestandarder.

Mandelolie udvindes af søde mandler (prunus amygdalus). En olie, der absorberes middelhurtigt af huden og øger ”playtime” for en massageolie. Olien har gavnlige egenskaber for huden, idet den er fugtgivende, lindrer kløe, ømhed samt tørhed. Mandelolie er også kendt for sin dæmpende effekt på inflammation og muskelsmerter. Meget velegnet til normal og tør hud.

Solsikkeolie har et meget højt indhold af omega-6 fedtsyrer og er en god kilde til vitaminer og mineraler, ikke mindst E-vitaminer.
Solsikkeolie er en ‘tør’ olie, hvilket vil sige, at den absorberes hurtigt af huden og er specielt velegnet til normal/fedtet hud.
Solsikkeolien har et suverænt højt indhold af den flerumættede fedtsyre Omega-6 på hele 66%, der plejer, reparerer og blødgør huden. Solsikkeolie har desuden et naturligt indhold af E-vitamin. Vitamin E er en stærk antioxidant, der styrker hudens immunforsvar og elasticitet - er velegnet til alle hudtyper. E-vitamin fungerer som en antioxidant, det vil sige at vitaminet forhindrer harskning af fedt- stoffer, blandt andet i huden. Desuden forebygger vitaminet skader fra de frie radikaler.

Frie radikaler er kemiske forbindelser, der opstår som følge af bl.a. solpåvirkning og forurening, og som er medvirkende til skader på vores celler. Det menes derfor, at de frie radikaler er med til at fremme ældning af huden.

Caprylic/Capric Triglyceride. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil. Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil. Tocopheryl Acetate. Parfum. Benzyl Salicylate. Limonene. Linalool. Butylphenyl Methylpropional. Benzyl Alcohol.

Skriv din egen anmeldelse