Bryn

11 varer

pr. side
 • GOSH

  Eye Brow Pencil - 01 Brown
  Fra 79,95kr.
  Bedømmelse:
  91%
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Fra 109,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Brow Pen - 001 Brown
  Fra 99,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Growth Serum - Brows
  249,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Brow Hair Stroke - 001 Brown
  Fra 99,95kr.
  Bedømmelse:
  90%
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  119,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Pro Growth Serum
  399,95kr.
 • 11 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

  Definér dine bryn

  Dine øjenbryn er en vigtig del, når du skal fuldende dit look. Flotte øjenbryn er med til at skabe balance i dit ansigt, og fremhævede bryn kan således ændre en hel del ved dit look.

  Der er dog intet at frygte, hvis dine bryn ikke er de mest markerede og farverige fra naturens side. Med makeup til øjenbryn har du nemlig rig mulighed for at give farve til dine bryn og forme dem, så du kan opnå det look, du gerne vil have.

  Vi har samlet vores udvalg af makeup til øjenbryn lige her på siden, hvor du finder alt det, du skal bruge for at få flotte og elegante bryn.

  Hvilke former for makeup til øjenbryn findes der?

  Der findes flere forskellige former for makeup til øjenbryn. Her hos Gosh kan du både købe puddere, pomader og blyanter, som giver forskellige effekter og forskellige resultater på dine bryn.

  De forskellige typer af produkter kan alle skabe mange looks, og hvilken type du ønsker at bruge, afhænger mest af alt af præferencer. Det er heller ikke unormalt at bruge flere forskellige produkter samtidig. Den type bryn, som er mest in, skifter ofte. Måske du kan huske 00’ernes overplukkede, tynde bryn? I 10’erne blev det moderne med store, buskede bryn og dette var også startskuddet for brynprodukternes æra.

  Hos Gosh har vi et stort udvalg af brow gels, brow pencils, eyebrow kits og eyebrow hair stroke pens. En brow gel kan give dine bryn ekstra farve, og ønsker du et naturligt look er det oplagt med en gel. Den giver ikke for meget, men hjælper samtidig med at sørge for at dine bryn får lidt ekstra farve og bliver holdt på plads i løbet af dagen.

  En brow pencil er god til at tegne formen på brynet op, eksempelvis underkanten på brynet. Samtidig kan den bruges til at lave små, fine hår hvis man nu ønsker tykkere bryn end dem man naturligt har.

  Vores eyebrow kit indeholder tre forskellige farver, som kan bruges til at tegne brynene op, og så en gel til at holde dem på plads hele dagen lang. Denne kombi gør det nemt at tilpasse farven til lige præcis den nuance, som du ønsker – også hvis du veksler mellem flere forskellige farver bryn.

  Til slut har vi vores brow hair stroke, som gør det nemmere at indtegne små hår i dine bryn.

  Hvis du har lange bryn, som er svære at holde på plads i løbet af dagen, men ikke ønsker farve, så kan du med fordel vælge en brow gel uden farve i.

  Her hos Gosh finder du altid et stort udvalg af makeup til øjenbryn, og du har således rig mulighed for at gå på opdagelse og finde frem til det helt rette look for dig.  

  Hvilken makeup til øjenbryn skal jeg vælge?

  Det er som udgangspunkt helt op til dig at vælge den rette makeup til øjenbryn. Du skal vælge noget makeup til øjenbryn, som passer til dig, din stil og resten af din makeup, og så er du godt på vej til at skabe et flot look med nogle lækre bryn.

  Med det sagt, så er der alligevel et par andre ting, som er gode at tænke over, når du køber makeup til øjenbryn. Som tommelfingerregel skal du bide mærke i to ting, når du vælger farven på de produkter, du vil bruge til dine bryn:

  • Undertonen i dit hår
  • Farven på dit hår

  Har dit hår en kold undertone, så er det vigtigt ikke at gå efter en rødbrun brow gel. Det kan nemlig skabe et orange look, som sjældent er særligt flatterende. Som lyshåret har du typisk lidt mere frit valg, hvor du som mørkhåret tit er nødt til at vælge en mørkebrun eller sort farve for at det ser naturligt ud.

  Det er også en god idé at vælge makeup til øjenbryn ud fra, hvilke typer af bryn du har. Lange hår kan nemt blive tæmmet af en brow gel eller vores brow lift gel, hvor et sæt sparsomme bryn kan have glæde af en pen, der kan skabe definition og fylde.

  Hvis du ønsker at få dine bryn til at gro sig større, så kan vi anbefale vores Growth Serum, som er en serum der fremmer hårvæksten ved dagligt brug.

  Makeup til øjenbryn i høj kvalitet hos Gosh

  Hvis du gerne vil fuldende din makeup, så er makeup til øjenbryn et godt valg. Med makeup til øjenbryn har du mange muligheder for både at forme og farve dine bryn, så de kommer til at passe til lige netop det udtryk, du gerne vil skabe. Som noget helt nyt har vi i år f.eks. lanceret vores Brow Lift Lamination Gel, som kan skabe et smukt ”bushy” bryn, der sidder hele dagen.

  Her hos Gosh har du rig mulighed for at finde noget makeup til øjenbryn, som vil leve op til dine krav. Vi laver makeup til øjenbryn i en høj kvalitet, og så er det hele produceret lige her i Danmark.

  Med Gosh makeup til øjenbryn er du derfor sikret et godt resultat, og med vores stærke priser har alle mulighed for at være med.