Hos GOSH finder du nogle af markedets bedste concealere

Huden er en sart størrelse. Selvom du gør, hvad du kan for at passe på den, kan du ikke nødvendigvis gardere dig mod gener som bumser og rødme. Heldigvis er der hjælp at hente. Hvis du har en date, en jobsamtale eller en anden vigtig aftale, er der ikke noget at sige til, at du gerne vil se så godt ud som muligt.

Og med den rigtige make-up-rutine kan du få huden til at fremstå tæt på perfekt, uanset hvordan den egentlig ser ud. I denne sammenhæng er en god concealer eller pudder uundværlig. Hos GOSH finder du et unikt udvalg af concealere til alle slags behov.

Vores udvalg

Vores udvalg adskiller sig fra mange af konkurrenternes ved, at der er rigtig meget at vælge imellem. Både concealerne og pudderne findes i alle farver, du kan tænke dig, og pudderudvalget omfatter blandt andet disse fantastiske produkter:

  • GOSH mineral powder (desuden også andre former for mineralpudder)
  • Setting powder
  • Transparent pudder
  • Bronzing powder
  • Pudder/foundation
  • GOSH effect powder
  • GOSH bb powder (samt almindelig Gosh pudder)

 

High Coverage

Blandt de mest populære af vores concealere finder du GOSH Concealer - High Coverage. Produktet udmærker sig ved, at det er 100% vegansk, og at det både kan bruges til at dække ujævnheder, mørke rande og endda tatoveringer.

CCC Sticks

Vores CCC Sticks er parfumefri, og ud over at give dig en optimal dækkeevne, beskytter, fugter og blødgør de også din hud.

 

BB Skin Perfecting Kit

BB Skin Perfecting Kit egner sig perfekt til dig, der ønsker et bredt udvalg af dækkefarver. Men BB Skin Perfecting Kit, får du fem farver, der alle har en lang holdbarhed og en rigtig god dækkeevne.

 

Colour Corrector Kit

Med dette Colour Corrector Kit får du en concealer og en highlighter i én. Produktet er parfumefrit, og det indeholder desuden både Jojoba olie, Vitamin E og Allantoin, der alle giver fugt og pleje til huden.

 

Sådan finder du det rigtige produkt

Det er essentielt, at du bruger de rette make-up-produkter på din hud. En god tommelfingerregel er, at dækkende make-up hellere bør være for lyst end for mørkt – men du skal naturligvis forsøge at finde et produkt, som perfekt matcher din hudtone.

Hvis du har problemer med at finde frem til det rette produkt, bør du kontakte vores kundeservice, før du bestiller noget hjem. Fortæl os, hvad du plejer at bruge af produkter. Så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at foretage det rette indkøbsvalg. 

 

Om GOSH

GOSH er et dansk og familieejet kosmetikfirma, og vi specialiserer os blandt andet i make-up, deodoranter, dufte og krop- og badprodukter. Vores kæmpe udvalg af make-up omfatter blandt andet concealere og puddere til enhver hudtype.

 

Hvad er en concealer?

Som det engelske navn antyder, er en concealer en form for kosmetik, der tillader dig at skjule uperfektheder som for eksempel mørke rander under øjnene, pletter, bumser og porer. Produktet har længe været en favorit blandt verdens make-up-entusiaster, og i dag benyttes produkttypen både af mænd, kvinder og alt derimellem. Konsistensen er typisk flydende, og i modsætning til pudder, sætter du den ikke ved hjælp af en børste men blot ved at bruge dine fingre.

 

Hvad er pudder?

Pudder er et kosmetikprodukt, som enten kan være løst eller presset. Som concealeren har pudder til formål at få huden til at se jævn ud, og bruger du den rigtigt, kan du opnå meget flotte resultater. Du ligger din pudder ved hjælp af en børste, og som regel skal pudder lægges ovenpå concealeren.

 

Hvad koster concealere og puddere?

Priserne på disse produkttyper veksler meget de forskellige kosmetikkoncerner imellem. De billigste modeller koster 100 kroner eller mindre, mens de dyreste snildt kan koste over 500 kroner. Vores produkter ligger i den billige ende – men kvaliteten er absolut i top.

 

Hvilken concealer eller pudder skal jeg vælge?

Du skal selvsagt vælge produkter, der matcher din hudtone. Dertil kan det være en god idé at skifte produkter mellem sommer og vinter. Køb en pudder og en concealer til hver sæson – så er du sikker på, at produktet ikke kommer til at sidde unaturligt, som din hud gradvist skifter farve i løbet af året.