Highlighter

14 varer

pr. side

14 varer

pr. side
Loading...
Filtrer

Fremhæv din naturlige glød med en highlighter fra Gosh

Sommerens glød, når solen rammer helt rigtigt, er et look som mange jagter. Den nemmeste vej dertil? Med en highlighter fra Gosh. Så kan du genskabe sommerens gyldne nuancer, hele året rundt.

Her hos Gosh finder du et stort udvalg af forskellige highlighters. Vælg bl.a. et flot Glow kit eller prøv kræfter med Gosh Lumi Drops. Hos os finder du highlightere, der passer til alle hudtyper og alle aldersgrupper, og du har derfor rig mulighed for at få din hud til at skinne lidt ekstra.

En highlighter kan bruges af alle, og det er en effektiv måde hvorpå du kan tage din makeup og dit udseende til det næste niveau. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan du bruger en highlighter, samt hvilket produkt der passer bedst til dig.

Hvor skal jeg lægge min highlighter?

En highlighter bruges til at fremhæve de dele af dit ansigt, som solen naturligt vil ramme. Det er det modsatte af contour, som bruges til at skabe skygger i ansigtet. Derfor skal en highlighter lægges på steder i ansigtet, som træder mere frem end andre. Det kan eksempelvis være i midten af panden, på toppen af dine kindben, eller midt på din hage – husk bare at være nøjagtig med placeringen af din highlighter, så du ikke ender med at have highlighter i hele ansigtet.

Et godt tip: Pas på med at påføre din highlighter alt for tæt på dit øje, da den her risikerer at lægge sig i dine smilerynker og andre linjer ved øjet. Dog kan en smule highlighter i det inderste hjørne af øjet skabe en illusion af et større øje.

Hvilken farve highlighter skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have styr på, hvor i ansigtet din highlighter skal lægges, men det er mindst lige så vigtigt at vælge en highlighter, der passer til netop din hudtone, hvis du ønsker et naturligt look. For at finde frem til den bedste highlighter til dig, skal du huske:

  • At en highlighter med kølige farver, passer bedst til dig med en lys, skandinavisk hudtone.
  • At en highlighter med gyldne toner, og eventuelt mere ferskenfarvede toner, passer godt til dig, der har en medium og olivenfarvet hudtone.
  • At en highlighter med toner af guld og bronze passer godt til dig, der har en mørk hudtone.

Hvordan bruger jeg highlighter?

Når du har styr på både placering af din highlighter samt dens farve, er du næsten i mål med at give dit ansigt mere shine. Men det er også vigtigt at have styr på, hvordan din highlighter helt præcis skal lægges, hvis du gerne vil have et perfekt resultat.

Her er det først og fremmest vigtigt at vide, at der er mange meninger og metoder til at lægge highlighter, så det kan betale sig at eksperimentere med rækkefølgen og typen af produkter, for at finde den teknik der passer bedst til dig.

Vi anbefaler, at din highlighter lægges lige efter, at du har lagt din foundation. For at få det bedste resultat, skal de to produkter nemlig blendes sammen. Det er derfor en god idé at bruge en flydende highlighter, hvis du også bruger en flydende foundation. Bruger du til gengæld mineralpudder, er en pudder-highlighter det helt rette valg. Her kan valg af børste også spille en afgørende rolle, og vi anbefaler en let og ikke alt for tæt børste.

Highlighter i høj kvalitet fra Gosh

Hvis du gerne vil give dit ansigt mere glow og liv, så er en Gosh highlighter det helt rette valg. Hos os har du både mulighed for at finde highlighter som pudder, i flydende form, samt som glow stick, så du har rig mulighed for at vælge en highlighter, der passer til dig og dine behov.

Hos Gosh laver vi makeup i god, dansk kvalitet, der bl.a. produceret lige her i Danmark, og du kan derfor være sikker på at komme hjem med et produkt, som vil leve op til alle dine krav – også når det kommer til pris.

Med en highlighter kan du tage dit look til det næste niveau! Derfor er en highlighter det perfekte valg for alle makeup-entusiaster, der gerne vil se skarpe ud til både hverdag og fest, og som gerne vil fremhæve ansigtets smukke sider.

Med en highlighter får du mange gode egenskaber, som er nemme at blive afhængige af, og du vil derfor med garanti ikke bliver skuffet, hvis du køber dine ny highlighter her hos Gosh.