Pudder

7 varer

pr. side
 • GOSH

  Mineral Powder - 002 Ivory
  Fra 129,95kr.
  Bedømmelse:
  98%
 • GOSH

  BB Powder - 02 Sand
  Fra 99,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Precious Powder Pearls - Glow
  129,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Chameleon Powder
  139,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Bronzing Powder
  99,95kr.
  Bedømmelse:
  80%
 • 7 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

  Pudder fra GOSH

  Her finder du alle vores pudder produkter. Uanset om du leder efter en matterende, mineral eller transparent pudder, så har vi det, du mangler. Vores pudder produkter findes i flere farver, så de passer perfekt til din hudtone. Om du vil have en fuld eller let dækkende fornemmelse, så har vi noget til enhver smag og hudtype lige her.

   

  En pudder specielt til dig

  Hos GOSH har vi stort fokus på at udvikle makeup produkter, der kan hjælpe dig med at opnå det rigtige udtryk med din makeup til både hverdag og fest. Samtidig er det vigtigt for os, at vores produkter er for alle. Derfor er de fleste af vores produkter parfumefri, allergicertificerede og veganske, så vi kan passe bedre på både miljøet og på dig. Makeup er lige så unikt og forskelligt som mennesker, og derfor har vi også et udvalg af forskellige produkter, så du kan få den type pudder, du bedst kan lide. Du kan finde mineral pudder, bronzing pudder, BB pudder, pressed pudder, setting pudder og vores GOSH Effect Powder. Hvad end du foretrækker i din makeup rutine, så har vi det helt rigtige produkt til dig. Det er vigtigt for os, at din makeup skal få dig til at føle dig endnu smukkere, end du er i forvejen. Makeup skal have det bedste frem i dig. Derfor er også en GOSH pudder præcis til dig.

   

  Opnå den smukkeste hud med den rigtige start

  Et af de vigtigste trin, inden du lægger din makeup, er at få gennemfugtet din hud med en god fugtighedscreme. Det er vigtigt at have en god base under makeuppen for at opnå det bedste resultat. En god primer kan hjælpe med at få makeuppen til at ligge pænere og holdere længere. Under mineralpudder skal du ikke have andre produkter. Setting powder og pressed powder bruges oftest ovenpå foundation og concealer, for at huden ser smuk ud. 

   

  Brug den bedste børste til hvert produkt

  En stor og fluffy børste er god til kompakt pudder. Det giver en jævn og let fordeling af produktet, så du ikke kommer til at se for kaget ud. Hvis du ønsker et mere pudret udtryk, så kan pudderen bygges op med flere lag. Det gør pudderen mere dækkende, men beholder stadig en smuk finish på huden.

  En flad kabukibørste er bedre at arbejde med til en mineral pudder. Mineralpudderen skal arbejdes ind i huden med cirkulære bevægelser, og det gøres nemmest med en flad børste.

   

  Hvilken pudder skal jeg vælge?

  Den bedste puddertype afhænger både af din hudtype, og hvor meget dækning du foretrækker. GOSH BB powder er til dig, der ønsker en let dækning og matterende effekten ovenpå din foundation. Hvis du foretrækker et mere fuldt dækkende resultat, så kan GOSH Mineral Powder være det rigtige valg for dig. Har du derimod brug for mere glød og sommerfølelse, så giver GOSH Contour n Strobe Kit din hud det helt rigtige solkyssede look.

   

  Hvilken pudder er god til olieret hud?

  De fleste pudder produkter er et godt valg til olieret eller kombineret hud. Den tørre konsistens er perfekt til at fjerne den overskydende produktion af olier i ansigtet. Hvis du har tendens til at blive mere fedtet i løbet af dagen, så kan vi anbefale en god setting powder. Med den kan du friske din makeup op, når din hud trænger til det. Vores GOSH Pressed Powder fungerer også godt til fedtet hud. Den giver et let dækkende resultat, men en mat finish, så din hud ser perfekt ud igen.

   

  Hvilken pudder er god til tør hud?

  Hvis du har tendens til meget tør hud, så kan pudder hurtigt få dig til at se endnu mere udtørret ud med makeup på. Derfor kan en mineral pudder være den bedste løsning, for at få din hud til at se fejlfri ud. Vores GOSH Mineral powder er en pudder foundation, som blendes ind i huden. Den giver en medium til høj dækning, og din hud får en mat finish, uden at se endnu mere tør ud. Mængden af pudder spiller også en stor rolle, hvis din hud er tør. Brug gerne mindre mængder af produktet for at undgå at få en tør finish.