Gel

5 varer

pr. side
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Fra 109,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Defining Brow Gel 8 ml - 001 Clear
  Fra 89,95 kr.
  Bedømmelse:
  95%
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  119,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Brow Sculpting Fibre Gel - 001 Nutmeg
  Fra 99,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • 5 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

   

  Få styr på dine bryn med en brow gel fra Gosh

  Dine bryn er en vigtig del af dit ansigt, og det ville derfor se helt forkert ud, hvis du ikke havde dine bryn til at indramme dine øjne. Det er også grunden til, at velplejede bryn har været en stor del af looket gennem flere årtier – fra de helt tynde til de pjuskede, som vi ser i dag.

  At tæmme sine bryn gælder især for dig, der har lange og ustyrlig brynhår. Hvis det er tilfældet, kender du sikker til hvordan de lange hår har det med at stritte i alle retninger, og derved forstyrre din makeup og dit look. Det er der heldigvis råd for, for med en brow gel kan du tæmme de vilde hår, og atter skaber orden i dine bryn.

  En bryngel udglatter dine hår, og sørger samtidig for at holde dem på plads dagen lang, så du kan møde verden og dens udfordringer - uden at skulle tænke på vildfarne bryn.

  Derfor er en eyebrow gel en vigtig del af den daglige rutine for alle, der kæmper med at holde styr på brynene. Her på siden finder du vores store udvalg af brow gels, og du har rig mulighed for variation, når det kommer til bl.a. farvevalg. Du kan bl.a. vælge en Gosh Brow Lift Lamination Gel eller en Gosh Defining Brow Gel 003, eller du kan gå efter en clear brow gel, hvis du gerne vil undgå at tilføje farve til dine bryn.

  Hvilken farve brow gel skal jeg vælge?

  Hvis du elsker dine bryns naturlige farve, kan du med fordel vælge en klar øjenbrynsgel, som udelukkende giver et godt hold uden farve. Men hvis du gerne vil gøre noget ekstra ud af dine bryn, og eksempelvis gøre dine lyse bryn lidt mere markante, så er en gel med farve et godt valg.

  Hos Gosh finder du brow gel i flere forskellige farver, som samtidig også tilbyder lang holdbarhed. 

  Men hvilken farve skal du vælge? Det er altid en god idé at gå efter en farve, som matcher farven på dit hår. På den måde er du sikker på, at dine bryn ikke vil skille sig for meget ud, så de i stedet vil skabe en flot sammenhæng med dit hår.

  Hvordan bruger jeg en brow gel?

  Det er nemt at få perfekte øjenbryn med en brow gel, og det er derfor noget, som du hurtigt kan gøre til en del af din daglige rutine.
  For at få styr på dine bryn skal du:

  1. Start med at rengøre dine bryn
  2. Påfør produktet med den medfølgende børste. Børst opad og følge hårenes retning, så de lægger sig flot og naturligt. Når skal du påføre din brow gel, og her er det vigtigt, at du får dækket alle hårene.
  3. Red med hårene i en opadgående retning et par gange, så de bliver glatte og sætter sig fast
  4. Når brynene er på plads, har du flere muligheder for styling. Du kan vælge at tilføje en smule farve med en øjenbrynsblyant, hvis du ikke synes, dine bryn er fremtrædende nok.
  5. Til slut kan du køre en flad børste med en smule foundation eller concealer langs underkanten af brynet, for at opnå et helt skarpt look.

  Køb din Gosh brow gel i høj kvalitet i dag

  Hvis du ikke kan holde styr på dine bryn, så er en Gosh brow gel en sikker vej til mere orden i hverdagen. Med en øjenbrynsgel får du både godt hold og et lækkert look, og det er derfor et godt valg for alle med lange bryn, der ikke altid lystrer.

  Hos Gosh har du altid mulighed for at købe en brow gel i en høj kvalitet, som vil leve op til alle dine krav, når det kommer til både hold, farve og meget mere.