Gel

5 varer

pr. side
 • GOSH

  Brow Shape & Fill - 001 Brown
  Fra 109,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Eye Brow Kit
  119,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • 5 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

  Få flotte bryn med en øjenbrynspen

  Dine øjenbryn er ikke til at komme udenom, hvis du gerne vil lægge en flot makeup, der fuldender dit look. Dine bryn er med til at markere linjerne i dit ansigt og fremhæve dine øjne, og derfor må du naturligvis tænke lidt over, hvordan du får mest muligt ud af dine bryn, når du lægger makeup.

  Du kan bl.a. få flotte bryn med en øjenbrynspen, som har til formål at farve og forme dine bryn, hvilket er en sikker og hurtig vej til at løfte udtrykket omkring dine øjne.

  Derfor har vi samlet vores udvalg af øjenbrynspenne lige her på siden, hvor du har rig mulighed for at vælge en pen, som passer helt perfekt til dig, når det kommer til bl.a. tykkelse og farve.

  Hvordan tegner jeg mine bryn med en øjenbrynspen?

  Du har mange muligheder, når det kommer til at markere dine øjenbryn med en brow pen. Du kan bruge en øjenbrynspen til at optegne dine bryn på lige præcis den måde, du ønsker, og det handler derfor bare om at gå i gang og tegne nogle perfekt bryn, der passer helt perfekt til dig.

  Med en brow pencil kan du eksempelvis optegne dine bryn og gøre dem mere fyldige, hvis du ikke synes, at de er store nok. Du kan også bruge din øjenbrynspen til at udfylde eventuelle huller i dine bryn, så du får nogle flotte og sammenhængende bryn.

  Der findes mange forskellige teknikker og looks, når det gælder bryn – og der er ingen regler for hvad der er rigtigt eller forkert. Så det er helt op til dig, om du ønsker helt tydeligt markerede bryn, eller om de skal fades en smule i starten af brynet. Det kan også være du vil tilføje et lille hak i brynet, gøre det længere eller kortere, tilføje flere hår eller tegne dem op i en helt ny farve.

  Når du bruger en øjenbrynspen, så er det vigtigt at du starter med at gøre dine bryn rene. Herefter kan du gå i gang med korte strøg i en opadgående retning, så du følger hårene med pennen. For et flot resultat skal du forsøge at imitere naturlige hår, hvilket du gør med små strøg helt nede fra brynets bund.

  Hvilken farve skal jeg vælge til mine bryn?

  Når du skal vælge øjenbrynspen, skal du først og fremmest tage stilling til farve. Her på siden kan du købe brynpenne og brynblyanter i mange forskellige farver, og det er ikke helt lige meget hvilken en du vælger. Du har selvfølgelig frihed til at vælge lige netop den farve, du ønsker, men hvis du gerne vil have det bedste og mest naturlige resultat, er det en god idé at gå efter en farve, som matcher farven på dit hår – og det gælder både farve og undertone.

  Ved at vælge en farve som læner sig op ad din naturlige hårfarve, eller i hvert fald den mørkeste farve der er i dit hår, så vil dine bryn se naturlige ud. Hvis du derimod vælger en farve, der er alt for varm eller for lys til dine bryn, så vil de se en kende specielle ud – hvilket kan være det look du ønsker, men det kræver bevidsthed om hvilket look man ønsker at vælge den rigtige farve.

  Find en øjenbrynspen i høj kvalitet hos Gosh

  Her hos Gosh har du altid rig mulighed for at finde en øjenbrynspen, der passer til dig, når det kommer til både farve og form. Med en øjenbrynspen kan du skabe lige netop de bryn, du går og drømmer om, og du kan derfor sagtens få fyldige og farverige bryn i flotte former, selvom dine bryn ikke er så fremtrædende fra naturens side.

  Vi laver penne i en høj kvalitet, så du er sikret et tilfredsstillende resultat med flotte farver og et flot hold, der vil give dig lækre bryn hele dagen.