Neglelak

7 varer

pr. side
 • GOSH

  Nail Lacquer - 008 Berry Me
  Fra 69,95kr.
  Bedømmelse:
  87%
 • Gift Box 5 pcs OMG Lacquers
  -59%

  GOSH

  Gift Box 5 pcs OMG Lacquers
  Tilbudspris 49,00kr. Normalpris 119,95kr.
 • GOSH

  Frosted Nail Lacquer - 01 Silver
  Fra 69,95kr.
  Bedømmelse:
  60%
 • GOSH

  Fast Dry Drops
  74,95kr.
 • 7 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

  Fuldend dit look med en farvestrålende Gosh neglelak

  Hvis din makeup sidder lige i skabet, og hvis du har fundet det helt perfekte outfit frem til dagens udfordringer, er neglelak prikken over i’et, der vil fuldende dit look og få dig til at skinne fra top til tå. Neglelak kan give et ekstra pift til dit look, hvad end du går efter en neonfarvet, neutral eller negle med en masse mønster.

  Neglelak kommer i et væld af forskellige farver, og du har derfor altid rig mulighed for at finde frem til den helt rette lak til dig. Det kan du eksempelvis gøre ved at kigge med blandt vores udvalg af Gosh neglelak lige her på siden, hvor du finder alle mulige farver, samt en række tilbehør til projekt flotte negle:

  • Gosh negleolie
  • Gosh basecoat neglelak
  • Gosh cuticle nipper

  Hvilken neglelak skal jeg vælge?

  Der findes nærmest ingen regler, når det kommer neglelak. Med en Gosh neglelak kan du give den lige så meget gas med farver, som du har lyst til. Dine negle kan altid passe til dit look, uanset hvilke farve de har.

  Med neglelak skal du ikke tænke på at matche farve med hudtone eller lignende, for alle farver til neglene er flotte. Men det vil selvfølgelig komme til at se endnu flottere og endnu skarpere ud, hvis farven på dine negle matcher en gennemgående farve i dit outfit eller i din makeup – eller gør det stik modsatte.

  Du har derfor stor frihed i forhold til valg af neglelak, men hvis du gerne vil have det bedste resultat, er det en god idé at bruge både en basecoat og en topcoat. At bruge både basecoat og topcoat sikrer nemlig, at din Gosh neglelak kommer til at holde længere. En basecoat beskytter dine negle under din neglelak, og så sørger en topcoat for, at den farverige lak hænger bedre fast og ikke krakelerer.

  Hvordan bruger jeg neglelak?

  Det ser måske ud som om, at det er nemt at lægge en neglelak. Det er det for så vidt også, men der er alligevel nogle ting, du skal vide, hvis du gerne vil opnå et godt resultat. Her er det først og fremmest godt at huske, at dine negle skal være tørre, når du lægger din neglelak, da lakken på den måde vil sidde bedre fast.

  Det er også en god idé at give din neglelak et ekstra lag ved neglekanten. For enden af dine negle vil der nemlig være det største slid på lakken, og det er derfor en god at forsegle kanten med din neglelak, efter du har lagt basecoat-lakken – på den måde får du en længere holdbarhed.

  Når du lægger din Gosh neglelak, så er det også vigtigt, at du så vidt muligt undgår at få lak på dine neglebånd. Dine negle gror jo, og derfor vil din neglelak begynde at krakelere i området, hvor dine neglebånd møder neglene. Men det sker ikke, hvis du ikke lægger neglelak på neglebåndene.

  Husk også at lægge tynde lag af Gosh neglelak på neglene, da et tyndt lag tørrer hurtigere end et tykt lag. Så kan du altid påføre ekstra lag, indtil du opnår den helt perfekte farve på neglene – men husk at hvert lag skal være tørt, før du fortsætter til næste.

  Når din Gosh neglelak er på plads, kan du lægge din topcoat og derved forsegle de flotte farver på neglene for et smukt og langvarigt hold. Husk så til sidst at fjerne overskydende neglelak fra din hud med en neglelakfjerner, eventuelt på en vatpind for større præcision.

  Køb Gosh neglelak i høj kvalitet

  Hos Gosh er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af Gosh neglelak, som fås i et væld af forskellige farver. Hos os har du altid mulighed for at finde den neglelak, der passer til dig og din stil, og med alle vores negleprodukter og -tilbehør, så er du godt på vej mod at få verdens flotteste negle.

  Hos Gosh finder du altid neglelak i en høj kvalitet, og du er derfor sikret flotte farver og en lang holdbarhed, når du køber din neglelak her på siden.