Eye liner

15 varer

pr. side

15 varer

pr. side
Loading...
Filtrer

Marker dine øjne med eyeliners

Hvis du går op i din makeup, og gerne vil gøre noget ud af dine flotte øjne for at tiltrække endnu mere opmærksomhed, så er en eyeliner det helt rette valg. Med en eyeliner kan du nemlig fremhæve dine øjne på en måde, som du ikke kan med andre former for makeup.

Derfor er en eyeliner en vigtig del af makeuprutinen hos alle, der gerne vil fremhæve sine øjne. Med vores store udvalg af eyeliners her på siden, kan du helt sikkert finde den helt rette eyeliner for dig.

Blandt vores udvalg af eyeliners finder du bl.a.:

  • Gosh Glitter eyeliner
  • Gosh Hvid eyeliner
  • Gosh Vandfast eyeliner
  • Gosh Flydende eyeliner
  • Gosh Velvet touch eyeliner
  • Gosh Xtreme Liquid Gel eyeliner

Hvilke forskellige typer af eyelinere findes der?

En eyeliner er ikke bare en eyeliner! Der findes et væld af forskellige former og slags, som bruges på forskellige måder, og som har forskellige egenskaber. Så hvilken eyeliner skal du vælge?

Her får du et hurtigt overblik over nogle af de forskellige typer af eyeliners, som kan hjælpe dig til at vælge den bedste eyeliner til dig:

  • Eyeliner pen: Et godt valg for nybegynderen. Denne eyeliner ligner en tusch og skal tegnes på, som du ville gøre det med en helt normal tusch. Med en eyeliner pen har du masser af kontrol over det, der foregår, og som nybegynder er du derfor godt på vej mod et skarpt resultat.
  • Pensel-eyeliner: Her tippen ofte lidt tyndere og længere, end eyelinerpennen. Det kan skabe større præcision, men kræver meget øvelse at opnå kontrol med denne type. Den er især god til grafiske looks.
  • Eyeliner blyant: Denne type af eyeliner fungerer godt, hvis du vil lave et smokey look. Den minder meget om en almindelig farveblyant, som kan tværes ud for at opnå det ønskede look. Samtidig kan den spidses, hvis man ønsker finere linjer.
  • Den vandfaste eyeliner: De fleste typer af eyelinere fås i en vandfast udgave, så hvis du er typen der har brug for makeup, der holder til regn, sved og tårer, så er det oplagt med en vandfast variant.

Hos Gosh har vi derudover et stort udvalg af eyeliners som er veganske, perfumefri og allergicertificerede.

Hvordan lægger man eyeliner?

Der er forskel på, hvordan du lægger din eyeliner afhængigt af, hvilken form for eyeliner du har valgt. Med det sagt, så er der alligevel nogle genereller guidelines, som du kan følge, hvis du gerne vil opnå det perfekt resultat.

Det er nemlig ikke altid en nem sag at lægge den perfekte eyeliner, for det kræver høj præcision, hvis du gerne vil ramme lige netop de detaljer omkring øjnene, som du forestiller dig på forhånd. Derfor er makeup med eyeliner noget, som tager lidt træning at klare til perfektion, og du kan derfor med fordel starte med en tusch-eyeliner, hvis du stadig er nybegynder.

For at blive god til at lægge eyeliner, kan du også tage et par prøveture derhjemme, inden du går ud og viser din nye eyeliner i skolen eller på jobbet. Det kan især være en god idé med lidt øvelse, hvis du gerne vil lave de populære ’wings’ omkring dine øjne. Udfordringen ligger i at få resultatet ens på begge øjne. Derfor er der også mange, som anbefaler at man starter med det øje, der er sværest. Er du højrehåndet, så er det typisk venstre øje som er sværest at få pænt – og omvendt.

Derudover er det vigtigt at kende til sin øjenform, når man skal lægge eyeliner – og samtidig være bevidst om, hvilken type af eyelinerlook man ønsker. Så vi anbefaler, at du finder ud af hvilken øjenform du har, og derefter finder en præcis guide til hvilke looks der vil være pæne til lige netop denne form.

Køb din Gosh eyeliner i dag

Hvis du drømmer om at fremhæve dine øjne, prøve kræfter med grafisk liner, eksperimentere med hvilke looks der klæder dig eller bare vil tilføje lidt ekstra finish, så er Gosh Eyeliners lige noget for dig. Med en eye liner i den ene eller den anden form kan du tegne dine øjne op, og du vil ikke blive skuffet over resultatet, når du først har øvet det.

Med en Gosh eyeliner er du sikret et godt resultat, som vil se skarpt ud og holde længe, så du kan fremhæve dine smukke øjne på den måde, de fortjener.