Bryn - Alt du skal vide!

Maria Nielsen
Maria Nielsen Maria

BROW GEL

BROW SCULPTING FIBRE GEL

Navnet bag denne bryn gel kommer af, at gelen indeholder fibre til forlængelse af hårstrå. Der findes også små fibre i Mascara, som er de, der bidrager til, at vipperne bliver længere. Tilbage i tiden var det virkelig populært at have så små og tynde øjenbryn, som muligt - og de som hoppede med på den bryn trend, har svært ved at følge med den, der er i dag. Nu skal brynene nemlig være lange og buskede! Og til dét, er BROW SCULPTING FIBRE GEL perfekt. 

 

DEFINING BROW GEL

I modsætning til BROW SCULPTING FIBRE GEL er DEFINING BROW GEL mere naturlig i sit udtryk. Den er lavet til at definere det, du allerede har. Har du problemer med bryn, som stikker ud til forskellige sider, så hjælper denne brow gel med at rede dem i den rigtig retning - og vigtigst - holde dem på plads! DEFINING BROW GEL kommer i tre forskellige farver, og en i transperant. 

 

VIL DU VIDE MERE?

Så hjælper Dinna dig her, med at vælge den brow gel, der passer til dig! 

 

ULTRA THIN BROW PENCIL

Hvis du ikke er til "bushy brows", så har vi selfølgelig også andre muligheder! Vore nye ULTRA THIN BROW PENCIL er perfekt til at tegne naturlige, men definerede bryn. Brug den lille spids til at tegne hårlignende strå, der hvor du mangler og fyld derefter hele brynet ud. I blyentens anden ende finder du en børste, som efterfølgende er perfekt til at rette brynet til.    

 

 

BROW HAIR STROKE

Dette bryn produkt er noget for sig! Dens applikator ligner en lille kam, hvilket gør den perfekt til at fylde brynet ud og tegne hårdlignende strå. Red forsigtigt brynet i hårenes retning og du vil se hvordan den hurtigt optegner brynet. Sidst men ikke mindst, så er den er super langtidsholdbar! 

 

BROW SHAPE & FILL

Vores Shape & Fill har vikelig en lækker applikator! Den er spids og bred på samme tid - og så er den blød! Hvilket gør den nem at styre. Shape & Fill er god til at tegne et skarpt og "formet" bryn.  

 

Populære bryn produkter