Balsam

15 varer

pr. side

15 varer

pr. side

Forkæl dit hår med en plejende og blødgørende balsam fra Gosh 

Kunne du tænke dig blødt og lækkert hår? Så er det et must at du får fingrene i en god balsam. En balsam, som har plejende, blødgørende og reparerende egenskaber. Derfor er der også ekstra god grund til, at den bliver en del af din faste hårplejerutine. 

Hvad er balsam?

Skulle du være det mindste i tvivl om hvad en balsam er, eller hvad den kan gøre for dit hår, så får du svaret her. Hvor en shampoo går ind og renser dit hår, så er en balsam ekstra god til at beskytte og pleje dit hår. En balsam er i stand til at lukke dine hårstrå og fylde håret med både beskyttelse, fugt og pleje. Det er derfor ikke så underligt, at den er en del af manges hårplejerutine. 

I vores sortiment finder du forskellige typer balsam. Gå på opdagelse og find den variant, der kan pleje dit hår bedst muligt. En god balsam kan nemlig gøre underværker for dit hår. 

Hvilken balsam er den rette til dit hår? 

Hårpleje er mindst lige så individuelt, som hudpleje er. Derfor bør du også altid vælge balsam ud fra, hvilket hår du har. Du skal derfor forholde dig til om du har kraftigt, krøllet, fint eller måske tørt hår – For at du vil kunne finde et produkt, der passer til lige præcis dig og dit hår. Det kan også være, at dit hår har brug for ekstra fugt eller glans? For det er der selvfølgelig også en balsam, der kan!  

For at give dig et endnu bedre overblik, så kan du finde;

  • Balsam til tørt hår
  • Balsam til fint eller tyndt hår 
  • Balsam til krøllet hår
  • Balsam til farvet hår
  • Balsam til normalt hår
  • Balsam der giver ekstra volumen 

Hvis du bruger tid på at klikke ind på de forskellige produkter, så kan du også få mere at vide om, hvordan de kan gavne dit hår. I vores udvalg vil du støde på balsammer, der er veganske. Det vil sige, at ingen af ingredienserne er baseret på dyr. 

Hvordan udnytter du bedst en balsams mange egenskaber?

For den bedst mulige effekt så anbefaler vi, at du bruger balsam efter du har vasket dit hår med shampoo, ellers risikerer du at vaske balsammen ud igen. Bruger du også hårkur samtidig, så kan det anbefales, at din balsam er det produkt, du bruger til sidst. Lige når det kommer til balsam, så vil dit hår nyde ekstra godt af dens egenskaber, hvis den får lov at sidde i håret i nogle minutter. Herefter kan du skylle den ud og allerede mærke, hvor blødt og lækkert håret er. Det er også en fordel. hvis du kan undgå at bruge balsam i hovedbunden, da kan give dit hår ekstra tyngde.

Brug gerne tid på at massere din balsam godt ind i håret, så produktet bedst muligt kan tilføre dit hår den pleje, som det kan have brug for. 

Alt efter hvilket produkt du ender med, så kan der være forskel på, hvor meget balsam du skal bruge. Tag derfor også et kig på produktbeskrivelsen, hvor der typisk står den specifikke mængde, der gerne skal bruges. Ved varianter der f.eks. er drøje i brug, vil du ikke skulle bruge ret meget produkt - på den måde holder din balsam også i længere tid. 

Køb balsam hos Gosh og find din næste favorit 

Hos Gosh har vi gjort vores absolut bedste for, at du skal kunne finde den balsam, der bliver din nye favorit. Du kan derfor også vælge både velduftende og plejende balsammer, der er ideelle til alle typer hår. Kast dig endelig over vores sortiment, læs om de forskellige varianter og mon ikke du kan finde en, der passer til dit hår. 

Uanset hvad du ender med, så kan du være sikker på, at du får en god balsam i hænderne, der tilfører dit hår det, det har brug for. Og som et ekstra plus kan du hos Gosh få fingrene i balsam til gode priser - det giver også ekstra plads til flere produkter, som kan blive en del af din hårplejerutine. 

Du har god mulighed for at vælge balsam i både rejsevenlige størrelser og størrelser, der passer perfekt til badet. På den måde kan du have din yndlingsbalsam ved din side, lige når du ønsker det.