Foundation

10 varer

pr. side

10 varer

pr. side
Loading...
Filtrer

Foundation

Foundation er et makeupprodukt, der bruges landet over, og det skaber både glæde og frustration. Mange bruger nemt flere år på at finde frem til den helt perfekte foundation til både deres præferencer, men også til deres unikke hud. Der fremstilles mange forskellige foundations, der både henvender sig til dig med tør hud, dig, der gerne vil passe på planeten og vores dyr og alle ind imellem.

 

GOSH foundation til din hud

GOSH er et makeupmærke, der har en række forskellige formularer og dermed en række forskellige foundations til forskellige behov. Der er ikke en one size fits all foundation og dermed ikke en bedste foundation for alle, fordi vi alle har meget forskellige hudtyper. Til gengæld kan små ændringer i formularen gøre, at der for eksempel findes en foundation til tør hud. De har deres populære GOSH foundation drops, og de har også en række forskellige foundations, der både er AllergyCertified, veganske og parfumefri. Hvis du vil være sikker på at finde en foundation, der både er AllergyCertified, vegansk og parfumefri, så gå efter en foundation dansk, hvor retningslinjerne for at måtte sætte disse mærkater på produkterne er mere faste end i udlandet.

Det kan være en sjov proces at finde den perfekte foundation, fordi du prøver mange nye ting, men det kan også være utroligt frustrerende, hvis du bare ikke finder noget, der virker. En GOSH foundation har de fleste held med, og derfor kan det stærkt anbefales at prøve en eller flere af deres produkter. Deres foundations kommer i en lang række farver, så du kan finde en, der matcher netop din hud, og ellers kan du altid mikse og fikse en farve i deres paletter.

 

Skift din foundation ud med en bb cream eller en cc cream

Der findes mange forskellige typer foundation, hvoraf nogle af dem slet ikke går under det navn, selvom de i princippet har samme formål. Det gælder for eksempel bb cream og cc cream, der også giver en mere ensartet hud, men ikke har den samme dækkeevne.

Der er mange, der har brugt en foundation i mange år, som senere er skiftet til enten GOSH bb cream eller GOSH cc cream, der faktisk finder ud af, at det er et langt bedre match til deres hud. Det gælder særligt, hvis du ikke rigtigt oplever urenheder og derfor gerne bare vil give huden en sidste finish. Hvis du synes, at din foundation kager på huden, at det ser ”falskt” ud, fordi du føler, at den dækker så meget, at du ikke kan se din egen hud igennem, så prøv en bb- eller cc cream.

 

Hvordan opnår jeg det bedste resultat med min GOSH foundation?

En særlig elsket kombination er Gosh Foundation Drops sammen med Gosh velvet Touch Foundation Primer. Disse to produkter har hver især en formular, der arbejder godt sammen med den anden og giver den smukkeste hud. Påfør med enten en foundation brush eller en beauty blender sponge for det bedste resultat.

 

Hvilken GOSH foundation er AllergyCertified?

GOSH Chameleon Foundation er både AllergyCertified, Vegansk og parfumefri. Den giver en naturlig dækning med naturlig semi-matt finish og takket være den berigelse med pigmentkapsler, der omdannes, når den påføres huden, tilpasser den sig din unikke hudfarve. Samtidig blødgøres og fugtes huden, og den efterlades både blød og glat. Påfør med en foundation brush for det bedste resultat.

Hvilken GOSH foundation er god til tør hud?

GOSH Chameleon foundation er et godt valg, hvis du har tør hud. Denne foundation kager ikke og ser ikke tør og mat ud på huden, men giver i stedet en blød og glat hud med naturlig dækning. Den er desuden AllergyCertified, vegansk og parfumefri. Både GOSH BB cream og GOSH CC Cream er også gode valg til tør hud, da de begge fugter huden og reducerer fine linjer og rynker.

 

Hvordan opnår jeg der perfekte hverdagslook med en GOSH foundation?

GOSH fremstiller foundations til ethvert formål, og dit hverdagslook kan skabes med hver og en af dem. Går du efter et naturligt, no-makeup makeup look, kan GOSH BB Cream foundation og CC Cream anbefales. En BB creme giver let dækning med farvetilpassende effekt, mens den dækker ujævnheder og reducerer fine linjer og rynker. En CC cream giver let dækning og en ensartet hud, mens den fugter og beskytter huden mod solen.