Renseprodukter

13 varer

pr. side
 • Håndsprit 70% 500ml Håndsprit 70% 500ml
  -50%

  PUDDERDåSERNE

  Håndsprit 70% 500ml
  Tilbudspris 50,00kr. Normalpris 99,95kr.
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en Renseolie 100 ml
  149,95kr.
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en Sæbe 500 ml
  99,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • Håndspritgel 70% Håndspritgel 70%
  -50%

  PUDDERDåSERNE

  Håndspritgel 70%
  Tilbudspris 25,00kr. Normalpris 49,95kr.
 • PUDDERDåSERNE

  Alt i en Makeup fjerner 200 ml
  99,95kr.
  Bedømmelse:
  85%
 • PUDDERDåSERNE

  Pumpe til Makeupfjerner
  10,00kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • 13 varer

  pr. side

  Få gode renserutiner med ansigtsrens fra Gosh 

  Ved daglig brug af makeup, er en god renserutine vigtig. Huden har brug for at ånde, og skal renses for ikke at slå ud. Derfor har Gosh sørget for, at du ikke bare kan få makeup af høj kvalitet, men at du også kan få essentielle renseprodukter til din hud.

  Vi har samlet en bred vifte af forskellige renseprodukter, så du har ekstra god mulighed for at passe og pleje din hud. 

  Hvilke renseprodukter er musthaves i makeuptasken? 

  Hvis du bruger makeup til daglig, så er en ansigtsrens og øjenmakeupfjerner must haves. Begge produkter hjælper med effektivt at rense huden for f.eks. makeupprodukter, sved, bakterier og snavs.

  Med renseprodukter vil du også opleve, at du hurtigt og effektivt kan fjerne din makeup. Det gælder også, hvis du bruger vandfast makeup. Her skal du selvfølgelig huske at bruge produkter, der er specielt udviklet til vandfast makeup – det vil gøre arbejdet med at fjerne makeuppen nemmere. Ellers kan du ende med at skrubbe din hud i meget lang tid.

  Must haves i makeuptasken kan også være de renseprodukter, som effektivt kan fjerne alle typer af makeup. Fra tid til anden kan det være rart, når makeuppen og huden kan renses i løbet af ingen tid. Det behøver nemlig hverken være tidskrævende eller besværligt, at få en blød og ren hud. 

  Et godt tip. Brug altid kun produkter, der er egnet til rens af huden i ansigtet. Tager du f.eks. håndsæbe i brug, kan du risikere at få hudproblemer. Som regel er der forskel på pH-værdierne i håndsæbe og renseprodukter. Denne forskel kan f.eks. være med til at irritere og udtørre din hud. Hold dig derfor gerne til produkter, som er særligt udviklet til ansigtet. Din hud vil takke dig for det!

  Hvor ofte skal du bruge ansigtsrens? 

  Du kan med fordel bruge ansigts rens en til to gange om dagen. Både om aftenen, når du skal fjerne din makeup, og om morgenen, som en del af din hudplejerutine. Udover at du får renset huden, vil du også opleve, at din makeup holder i længere tid, når den bliver lagt på helt ren hud. Den vil have bedre forudsætninger for at ligge pænt, da en ren hud er det bedste udgangspunkt.

  Selvom du ikke bruger makeup til dagligt, så kan det stadig være en god idé at prioritere ansigtsrens. Med en god ansigtsrens, og med renseprodukter generelt, er du stadig med til at fjerne diverse bakterier, som kan sidde på huden. 

  Når det kommer til andre renseprodukter, såsom øjenmakeupfjerner, kan du få en ekstra smuk makeup, hvis du først fjerner den gamle med et godt renseprodukt. Det vil der typisk være behov for en gang om dagen. Og lige præcis med øjenmakeup vil du også kunne se tydelig forskel på, om du lægger et lag på makeuppen fra dagen forinden eller ej.

  Få fingrene i renseprodukter, du kan tage med på farten 

  Hvis du vil prioritere dine renserutiner, når du er på farten, så er det selvfølgelig også muligt. Her kan du vælge at gå med de mindre og mere rejsevenlige størrelser, som du finder her på siden. Du kan også gå med produkter, der har flere egenskaber, og som ikke nødvendigvis kræver, at du skal tage vand i brug. På den måde kan du passe godt på din hud, uanset hvor du befinder dig. Der er ingen grund til at gå på kompromis med din hudpleje - derfor finder du også renseprodukter, der er nemme at tage i brug, effektivt renser din hud og som samtidig holder huden fugtet og frisk. 

  Find dine nye favoritprodukter hos Gosh 

  Når du skal finde renseprodukter, der kan blive blandt dine favoritter, så har du god mulighed for at finde dem her på siden. Vi har nemlig et bredt udvalg, så du kan komme ekstra godt fra start, når du vil kræse om og passe godt på din hud. Det har din hud fortjent. 

  Du kan altid læse mere om vores forskellige produkter her på siden. Vi har samtidig forsøgt at komme med tips og tricks til, hvordan du bedst bruger det, du finder hos os. På den måde kan du forhåbentligt få endnu mere ud af din renserutine.