Ansigt

Viser 18 ud af 51

pr. side

Viser 18 ud af 51

pr. side

GOSH makeup

Leder du efter godt produceret, bæredygtig og skøn makeup? Så er du landet på den rette side. Her sælges GOSH makeup.

Vi sælger makeup med fokus på din skønhed, bæredygtighed, begrænsning af dyreprodukter og allergivenlige produkter. Alle mennesker skal kunne finde GOSH makeup, der hjælper til realiseringen af deres skønhedsdrømme. Uden at det skal være på bekostning af tvivlsom produktion eller vores klima.

Alle slags allergi certificeret makeup

Vi lader ikke et øje tørt her hos GOSH. På vores side findes makeup til:

 

 • Ansigt
 • Bryn
 • Øjne
 • Læber
 • Negle
 • Tilbehør
 • Gaveæsker

Alle de forskellige typer makeup, du kan tænke på inden for disse kategorier, primer, pudder, læbestift, lipgloss, eyeliner mm. fås med allergi certifikat. På den måde stilles du ikke udenfor, blot fordi du har følsom hud.

Vi producerer hele 80 % af vores makeup uden parfume. Du kan få GOSH primer, GOSH bb cream og GOSH mineral powder – alt sammen muligt uden parfume.

Hvorfor bruge parfume, hvis det ikke gavner det, der faktisk gælder – din skønhed?

Udover hensynet til dine skønne hud, negle, læber mm., tager vi også hensyn til din økonomi. Selvom din økonomi ikke er så stærk, kan du altid finde neglelak eller lipgloss her på siden til en overkommelig pris. Selvfølgelig uden at du skal nedprioritere dine principper om bæredygtighed, allergivenlighed, klima eller kvalitet.

Alle skal have mulighed for at tilkøbe kvalitetsproduceret GOSH makeup.

Dansk produceret vegansk makeup

Inden for alle vores mange underkategorier finder du desuden mulighed for vegansk makeup. Vi forsøger at give dig muligheden for at begrænse dyreprodukter i makeup så meget som muligt. Ingen dyr skal forvoldes skade blot for vores udseendes skyld.

Vegansk produceret makeup betyder naturligvis også, at der ikke er gjort brug af forsøgsdyr, når produkterne skal testes.

For at kunne sikre at vores principper bliver efterlevet fra produktionsstart til slut, har vi valgt, at GOSH’ produktion skal foregå inden for de danske grænser. På den måde kan vi sikre, at produktionen sker med den høje kvalitet, som du fortjener.

Vi kan sikre os, at vi har det bedste allergitestet makeup, og at der aldrig sker uheld eller snyd i produktionen.

Desuden gør den lokale produktion, at der ikke er langt fra tanke til handling. Vi skaber vores produkter hurtigt, så de passer til årstiden og kundegruppen. Noget vores kunder elsker os for – det oplever du snart.

En stor makeuptaske

Den store makeuptaske er nødvendig for enhver makeupbruger. Du skal kunne vælge mellem forskelligt pudder, læbestift, neglelak mm., så det passer til dit specifikke outfit og lejligheden.

Det værste skrækscenarie er, at udvalget af makeup begrænser din skønhed. Derfor har GOSH makeup så bredt et sortiment af makeup, at du aldrig skal begrænse dig.

Hos GOSH finder du mulighed for at fylde flere tasker med grimer, mascara, eye liner og alt udstyr, du skulle få brug for.

Du kan specifikt vælge den foundation, som passer til din følsomme hud. Du kan finde den helt rette fugtighed og nærende makeup, der arbejder med og ikke mod din hud.

Kig hele vores side igennem og find de produkter, du ikke kan leve uden.

Hvorfor vælge GOSH makeup?

Du skal vælge GOSH makeup af flere årsager:

  • Du kræver høj kvalitet af din makeup
  • Du kræver bæredygtig produktion
  • Du ønsker vegansk makeup
  • Du har fået nok af parfume og andre allergifremkaldende makeupprodukter

 

GOSH makeup er produceret specifikt til at fremme din skønhed og realiserer dine skønhedsdrømme først og fremmest. Samtidig ønsker Gosh at vise, hvordan produktionen kan være tænkt ind i en bæredygtig omstilling af skønhedsindustrien.

Shopping af tøj, makeup og indretningsting har et mørkt klimaaftryk. Kunden udskifter hurtigt de ringe producerede produkter, og store skibe eller fly bumler af sted med nye produkter.

GOSH makeup er produceret i Danmark og er af så høj kvalitet, at du ikke skifter makeuppen ud i den nærmeste fremtid.

Hvad er makeup lavet af?

Produktionen af makeup kan se vidt forskellig ud. Den største myte inden for makeupproduktion er, at billig makeup er produceret med dyreprodukter – at der skal betales dyrt for kvalitet.

GOSH er et perfekt eksempel på det modsatte. Og faktisk kan du finde mange dyre mærker, der har en uheldig produktion. Der kan være olier i produkterne, som f.eks. er animalske.

De enkelte ingredienser skal derfor overvåges tæt, hvis dyreprodukter skul undværes i makeup, hvilket GOSH altid sørger for.