GOSH

Concealer - 001 Porcelain

99,95kr.

Dette produkt er

Parfumefri
Vegansk

Fri fragt over 249 kr.

Hurtig levering 1-2 hverdage

Gratis retur

Dette produkt er

Parfumefri
Vegansk

CONCEALER – HIGH COVERAGE er et must-have i enhver makeup taske! Den camouflerer alt fra acne til mørke rande under øjnene – endda også tatoveringer.
VIGTIGE EGENSKABER
• Fuld dækning
• Dækker ujævnheder
• Dækker mørke rande
• Skjuler fine linjer og rynker
• Krakkelerer ikke
• Langtidsholdbar
• Strålende og fejlfrit finish
• Vegansk

Vælg din farve - Concealer kommer i forskellige farver og toner, så analysér din hudtone før du køber.
Klargør dit ansigt. Du skal altid påføre concealer på ren og fugtet hud. Dobbelttjek at du ikke har mascara fra i går siddende under øjnene – rengør forsigtigt så alle de små gryn forsvinder. Concealer fungerer bedst på et rent ansigt.
Dæk under øjnene og dup med (rene!) fingerspidser. Påfør concealer som en omvendt trekant under øjet og ned på kinden. Blend concealeren ind, så der ikke er stor forskel på din huds og concealerens tone.
Påfør concealer på acne og andre små pletter. Dup concealer på toppen af hvert område og blend derefter forsigtigt ind. Brug et tyndt lag til at starte med og påfør kun mere ved behov.
Pudder: Når alle ujævnheder er dækket og concealeren er blended ind – påfør da et lag pudder på toppen. Lad det sidde et par minutter før du børster overskydende af.
Foundation: Når concealeren har sat sig, er næste step at påføre din foundation. Vælg mellem flydende, crème eller mist foundation for at opnå en jævn hudtone og det perfekte canvas for resten af din makeup.
Tilføj derefter bronzer. Brug af concealer og foundation glatter huden ud, men det fjerne også hudens naturlige skygger. Påfør lidt bronzer på kindbenene, omkring næsen og lidt i hårgrænsen for at give ansigtet lidt dimension. Husk! At her kan du også bruge en blusher, hvis du foretrækker det. For at give mere dybde til ansigtet kan du også bruge en highlighter. Brug den på toppen af kindbenene, øjenkrogen og under brynet

None
Skriv din egen anmeldelse