Duft

9 varer

pr. side
 • ISABELL KRISTENSEN

  Dreams EdP 50 ml
  329,00kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • ISABELL KRISTENSEN

  Endless Dreams Deo Spray 150 ml
  129,00kr.
 • ISABELL KRISTENSEN

  Dreams Deo Spray 150 ml
  129,00kr.
 • JOAN ØRTING

  Duft Olie 10 ml
  129,95kr.
 • ISABELL KRISTENSEN

  My Dream Deo Spray 150ml
  129,00kr.
 • DreamCatcher Deo Spray 150ml
  Udsolgt

  ISABELL KRISTENSEN

  DreamCatcher Deo Spray 150ml
  129,95kr.
 • My Dream EdP 50ml
  Udsolgt

  ISABELL KRISTENSEN

  My Dream EdP 50ml
  329,00kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • Endless Dreams EdP 50 ml
  Udsolgt

  ISABELL KRISTENSEN

  Endless Dreams EdP 50 ml
  299,00kr.
 • DreamCatcher EdP 50ml
  Udsolgt

  ISABELL KRISTENSEN

  DreamCatcher EdP 50ml
  329,95kr.
 • 9 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer

  Find din næste signaturduft med en Gosh deodorant eller parfume 

  En god parfume eller deodorant har meget at skulle have sagt, i forhold til at føle sig veltilpas og frisk i løbet af en dag. Vi har derfor også sørget for, at du har en masse forskellige dufte at vælge mellem. Hvad end du er til en maskulin, elegant og frisk duft, eller en sofistikeret, feminin eller sprudlende duft - så kan du finde den hos os. 

  Med vores brede udvalg har du god mulighed for at finde en signaturduft, der bliver din nye favorit. Hos Gosh ved vi nemlig alt om hvor stor en betydning vores individuelle duft har for vores fremtoning af de sider, vi vil fremhæve ved os selv. Så gå på opdagelse og se, om du ikke kan finde en ny signaturduft.

  Skal du vælge en Gosh deodorant eller Gosh parfume? 

  Når du skal finde din nye signaturduft, vil du både falde over Gosh deodoranter og Gosh parfumer. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, så lad os hjælpe dig på vej. 

  For det meste vil det være en smagssag, om du er mest til en deodorant, du kan bruge alene, eller om du er til en parfume i kombination med en roll-on. Med begge varianter kan du nemlig i løbet af ingen tid blive velduftende. Der vil dog være lidt forskel på, hvordan du bruger dem. 

  Hvad end du skal finde en deodorant til kvinder eller en deodorant til mænd, så bruges den direkte under armene. Parfumen derimod kan du sprøjte på dit tøj eller områder på huden, såsom dine håndled og hals. Som en sidste ting kan du også opleve, at noterne fra parfumen kan holde i lidt længere tid end en deodorant. Uanset om du vælger en deodorant eller en parfume, så kommer du dog til at være velduftende. 

  Hvordan får du din duft til at holde længere? 

  Hvad end du løbende køber nye dufte, eller der går lidt tid fra gang til gang, så er der et par gode råd, du kan følge, hvis du vil have din duft til at holde så lang tid som muligt:  

  • Tænk over hvordan du påfører din duft. Hvis dit valg falder på en parfume, så kan du få den til at holde ekstra lang tid, hvis du ikke gnider håndleddene mod hinanden, når du lige har taget duften på. For selvom du måske tænker, det er en effektiv måde at sprede parfumen på, så kan det i stedet ødelægge molekylerne, der giver parfumen sit særpræg.
  • Tænk over hvordan du opbevarer dine dufte. Vil du gerne have dine parfumer og deodoranter til at holde i ekstra lang tid? Så stil dem gerne væk fra direkte sollys og så et sted, hvor der ikke er for varmt. For placeres duftene i sollys, vil levetiden nærmest halveres - og det er selvfølgelig en skam. 

  Ved at følge disse to simple råd, kan du få endnu mere ud af din parfume eller deodorant.

  Hvilken duft fra Gosh skal du gå med? 

  Det kan være utrolig individuelt, hvilke dufte der appellerer til hvem. Derfor skal du selvfølgelig også gå med en duft, som du er til. Det er uanset, om du er til en let, sød, tung eller frisk duft. Der findes nemlig mange forskellige dufte - og i udvalget af Gosh deodoranter og Gosh parfumer kan du helt sikkert finde en duft, som du har lyst til at tage på med det samme. Du har også ekstra god mulighed for at vælge dufte, der passer til forskellige anledninger. Lige meget om det er til hverdag, en aften med vennerne eller måske en ny date. 

  Her på siden kan du finde gode beskrivelser af hver enkelt duft. Det kan også gøre det en hel del nemmere at få fingrene i lige præcis det, der passer til dig. Uanset hvad du vælger, så skal du nok ende med en, der dufter godt.

  Når du køber Gosh deodoranter og parfumer, så har vi sørget for, at du kan få dem til gode priser. Det betyder også, at du har ekstra god mulighed for at prøve forskellige dufte af og tilføje endnu flere til udvalget, du har derhjemme. For hvem har ikke lyst til flere forskellige dufte at kunne vælge mellem?