Deodorant

4 varer

pr. side
 • ISABELL KRISTENSEN

  Endless Dreams Deo Spray 150 ml
  129,00kr.
 • ISABELL KRISTENSEN

  Dreams Deo Spray 150 ml
  129,00kr.
 • ISABELL KRISTENSEN

  My Dream Deo Spray 150ml
  129,00kr.
 • DreamCatcher Deo Spray 150ml
  Udsolgt

  ISABELL KRISTENSEN

  DreamCatcher Deo Spray 150ml
  129,95kr.
 • 4 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer
  Aktive filtre
  1. Mærker Isabell Kristensen Fjern dette produkt

  Undgå svedlugte med Gosh deodorant til kvinder

  En deodorant er noget, du finder i enhver kvindes taske eller skuffe. Det er et uundværligt produkt, som hjælper med både at bekæmpe og forebygge sved og svedlugte. En deodorant kan fås i 3 forskellige varianter. Du kan enten få en deodorant som en roll-on, deostick eller en deospray. 

  En roll-on er en deodorant, som du ruller på. Det er altså en cremet deodorant, som du let kan smøre dig med under armhulen eller andre steder, hvor du kan have en tendens til at svede eller lugte af sved.

  En deostick er mere fast i konsistensen end en roll-on. Den kan sammenlignes med en fast sæbe, som du skal gnide mod huden. Den er særlig ideel for dig, som døjer med at svede meget. Særligt fordi den tørrer hurtigt, sammenlignet med en roll-on der bliver fugtig, når den bliver smurt på kroppen.

  En klassisk deospray er den, som de fleste anvender, fordi den er forfriskende og let at bruge efter behov. En deospray kan du bruge alle steder på kroppen. Den kan virke afkølende for kroppen, hvorfor den også er god at bruge, hvis du i forvejen har det varmt. 

  Hos Gosh finder du et spændende udvalg af forskellige deodoranter, der er særligt udviklet til kvinder i alle aldre. Vi har samlet et spændende udvalg af deodoranter med forskellige feminine dufter, så der bør være noget at finde for enhver smag. Vi har naturligvis også taget højde for dig, som enten har eksem eller hudirritation, så du kan vælge en deodorant, som ikke generer din hud, når du vil kamuflere eller forebygge svedlugte. 

  Hvordan bruger du en deodorant?

  Er du i tvivl om, hvordan du bruger en deodorant korrekt? Som det første er det vigtigt at sikre dig, at din deodorant er ren. Hvis du f.eks. har den med i tasken, eller hyppigt bruger den, kan der nemt sidde skidt eller andet på en roll-on. 

  • Step 1. Sørg for at der er tørt der, hvor du vil benytte deodoranten. Hvis det f.eks. er armhulen, så sørg for at du ikke sveder i forvejen eller der er fugtigt. Det giver deodoranten den bedste mulighed for at levere et godt resultat i løbet af dagen.
  • Step 2. Sørg for at ryste deodoranten godt, inden du bruger den mod huden.
  • Step 3. Sørg for at smøre deodoranten på hele hudens overflade. Hvis det f.eks. er i armhulen, så giv den gerne 3-4 lag som du synes passende. Der er flere, der kan have en tendens til at give flere lag. Det er ikke ensbetydende med at deodoranten virker bedre. For at den virker bedst er det vigtigt, at den tørrer mod huden. Vent derfor med at tage overtøjet på, til det er tørt. 

  Hvilken deodorant skal du vælge som kvinde?

  Hvis du er her for at finde at finde en deodorant til dig selv, en veninde eller anden kvinde, så er du landet det helt rette sted. Der findes som sagt et hav af deodoranter, som du kan vælge mellem på markedet. Det betyder også, at der kan være forskel på kvaliteten, og hvor godt de virker. Det er ikke altid, at det er den billigste eller dyreste deodorant, der er den bedste. Det handler i bund og grund om at vælge en deodorant, der kan holde sved og svedlugte væk fra kroppen en hel dag. Herudover må det naturligvis gerne give dig en god følelse når du bruger den. 

  Det er noget, som vi i stor grad har fokus på hos Gosh. Vi har udviklet og fremstillet de bedste deodoranter til kvinder.

  Spændende udvalg af deodoranter til den kvalitetsbevidste kvinde

  Hvis du er en kvalitetsbevidst kvinde, som hverken vil gå på kompromis med resultatet eller duften af din deodorant, bør du se nærmere på vores udvalg. Alle vores deodoranter er fremstillet på vores fabrik i Danmark. Det vil sige, at vi kan fremstille deodoranter efter høje standarder og kvaliteter. 

  Er du i tvivl om, hvilken deodorant du skal vælge, kan du med fordel kontakte vores kompetente kundeservice. Her guider vi dig glædeligt gennem vores produktserie af deodoranter, så du kan finde den helt rette dame deodorant til dig.