GOSH

Giant Pro Double Liner

149,95 kr.

Dette produkt er

Parfumefri

Fri fragt over 249 kr.

Hurtig levering 1-2 hverdage

Gratis retur

Dette produkt er

Parfumefri

GIANT PRO DOUBLE LINER er intens, langtidsholdbar og perfekt til skarpe, grafiske linjer. Tegner linjer og indrammer øjet perfekt. Den sofistikerede 2-i-1 liner/kajal duo er ideel til at skabe et "rock chick" look, der er tidløst.

VIGTIGE EGENSKABER
• 2-i-1: Kajal & ink liner
• Varer op til 12 timer
• Vandfast & smitter ikke af
• Ekstremt sort grafisk eye liner
• Intens & dyb farvepigmentering

For at forlænge holdbarheden, anvend en øjenskygge primer. Start altid med at anbringe din hånd i en behagelig position inden du begynder at påfører din liner. Det største problem ved at anvende en flydende eye liner er, at man ofte ikke har en rolig hånd. Det forårsager ofte en bølget linje og ujævnt resultat.

Tegn en række prikker, og tilslut dem ved hjælp af små, korte og langsomme strøg, og dermed få en lang linje trin for trin. Udjævn linjen, og hvis man stadig kan se større ujævnheder, kan du tegne en tynd linje langs kanten for at gøre den lige. Afslut looket ved at tilføje en vinge. Brug eye lineren til at tegne en lille linje der er vinklet lidt opad på den øverste vippelinje.

• Forbered øjenlåget: Påfør øjenskygge eller øjenskygge primer på øjenlåget, før du påfører din eye liner.

• Den rigtige position: Det største problem ved at påføre en flydende eye liner er at have en rystende hånd, som forårsager en bølget linje og ujævn anvendelse. Derfor er det vigtigt at du anbringer din hånd i en behagelig position, før du går i gang.

• Tegn en række prikker & tilslut prikkerne: Brug små, korte og langsomme strøg til at forbinde prikkerne og lav på den måde én lang linje trin for trin. Udjævn linjen, og hvis man stadig kan se større ujævnheder, kan du tegne en tynd linje langs kanten for at gøre den lige.

• Tilføj en vinge. Brug eye lineren til at tegne en lille linje der er vinklet lidt opad på den øverste vippelinje.

THE KAJAL
Brug kajal enden til at lave en linje langs den våde vippekant.

For at skabe en ”smokey eye” effekt, anvend et tykt lag af GIANT PRO DOUBLE LINER på den nederste kant af øjet og blend forsigtigt ud med en lille blender børste. Kan også anvendes på øjenlåget, for at få et mere intenst look.

INK LINER
Brug en tandtråd som en guide til at tegne en mere præcis vinklet linje for enden af det øverste øjenlåg. Mal tandtrådens snor med ink lineren, og lav derefter et stempel med snoren direkte på huden, før den tørrer ud. Lav stemplet diagonalt ud fra øjet, for at skabe linjerne til toppen og bunden af vingen. Udfyld derefter området mellem de to linjer. Tegn herefter en linje fra det indre til det yderste hjørne af den øverste vippelinje for at lave en lang præcis linje og forbinde den til vingen.

None
Skriv din egen anmeldelse