Hårpleje

Viser 18 ud af 44

pr. side

Få smukt og sundt hår med Gosh hårpleje 

Vejen til lækkert, sundt og smukt hår starter med den helt rette hårpleje. Det ved vi alt om hos Gosh. Derfor har vi også nøje udvalgt og udviklet produkter, som kan blive dine nye favoritter, når du vil forkæle og passe på dit hår. 

Vi ved hvor vigtigt det er, at dit hår bliver plejet med de helt rette produkter. Derfor kan du også finde hårpleje, der passer til alle hårtyper hos Gosh.

Hvilke forskellige produkter til hårpleje findes der? 

Hårpleje kan dække over mange forskellige ting. I vores sortiment har vi sørget for, at du kan få fingrene i alt fra:

  • Shampoo: En god shampoo er noget, som dit hår vil takke dig for. For udover at en shampoo er god til at fjerne skidt og snavs fra håret, så kan den også tilføre håret fugt og efterlade det blødt. I vores udvalg finder du alt fra vores egen Gosh shampoo til shampoo fra Pudderdåserne. 
  • Balsam: Hvis du vil sikre dig, at dit hår bliver plejet i dybden, så er det et must at bruge balsam efter din shampoo. En balsam kan give dit hår den ekstra pleje og det fugt-boost, det måske har brug for. Et lille tip er, at du opnår det bedste resultat, hvis du lader din balsam sidde i et par minutter. Undgå samtidig også gerne balsam i hovedbunden, da du kan opleve, at det tynger håret. 
  • Tørshampoo: En tørshampoo kan være noget så uundværlig, hvis dit hår er blevet en smule fedtet. Tørshampooen går nemlig ind og absorberer overskydende olie fra dit hår. Som en bonus er tørshampoo også god til at skabe mere volumen. Brug den derfor også til at style håret med. 
  • Hårolie: Vil du kræse ekstra meget for dit hår? Så kan en hårolie være det helt rette valg. Hårolien giver dit hår ekstra pleje og fugt, og så er den god til komme spaltede spidser i forkøbet. 
  • Varmebeskyttende produkter: Hvad end du bruger hårtørrer, glattejern eller krøllejern, så er varmebeskyttende produkter med til at passe ekstra godt på dit hår, så det ikke tager skade af varmen som håret udsættes for. Varmebeskyttende produkter kan have meget at sige for, hvor slidt dit hår bliver af din styling. Derfor bør det også altid være en prioritet, uanset hvor meget eller lidt du bruger varmeredskaber.  

Der findes endnu flere produkter, du kan bruge i din hårplejerutine end dem, der er listet op her. Så gå endelig på opdagelse i vores sortiment og find de produkter hos Gosh, der kan passe ekstra godt på netop dit hår. 

Hvordan vælger du hårpleje til dit hår? 

Når du vil forkæle dit hår med gode hårplejeprodukter, så vælg gerne produkter, der passer til din hårtype. Det kan være at du har fint, kraftigt, tørt, kruset eller krøllet hår. Og efter du har fundet din hårtype, så kan du forholde dig til, om håret samtidig mangler ekstra pleje, fugt, glans eller andet. 

Det kan i den grad svare sig, at du matcher hårpleje til din hårtype. Det kan nemlig være nøglen til et endnu mere velplejet og lækkert hår. De aktive ingredienser i de forskellige produkter vil nemlig være målrettet lige netop den hårtype, som produkterne er udviklet til.

Det gode ved de forskellige produkter du finder her på siden er, at de alle beskriver, hvad de gør for dit hår. Hvis du derfor sætter lidt tid af til at læse om produkterne, så får du helt sikkert fingrene i produkter, som du og dit hår vil elske. 

Et lille tip: Hvis du døjer med allergi, så kig efter produkter, der er allergicertificerede. For der er naturligvis også produkter, du kan blive ekstra glade for her på siden. Desuden kan det også være et ideelt valg, hvis din hud er ekstra sensitiv. 

Find lækre produkter til håret fra Pudderdåserne

Hos Gosh byder sortimentet også på lækre produkter fra Pudderdåserne. Du kan finde alt fra deres egen shampoo, peeling shampoo, tørshampoo og mange andre produkter. Det særlige ved deres produkter er blandt andet, at ingredienserne der bruges, har en dokumenteret effekt - og så er de uden farvestoffer og parfume. 

Hvis du har svært ved at vælge mellem de mange produkter, så læs gerne mere om dem hver især. På den måde kan du få en bedre fornemmelse af, hvad de kan gøre for dit hår.