Gosh håndcreme giver dig blød hud

Hvis du ønsker at få bugt med tør hud på hænderne, så er du landet det helt rette sted. Tør hud kan særligt være en udfordring om vinteren, hvor det er koldere udenfor. Du kan også opleve, at dine hænder hurtigere bliver tørre og sarte, hvis du tager lange og varme bade eller vasker hænderne ofte. 

Nu har du muligheden for endelig at få bugt med tørre fingre eller hænder. Med en god håndcreme eller salve, så kan du holde dine hænder fugtet og bløde hele dagen. Alt efter hvor tørre dine hænder er, bør du smøre dine hænder godt ind flere gange om dagen.

Gosh har udviklet en produktserie af håndcreme og salve, så du har mulighed for at fugte dine hænder med sunde ingredienser. Der er taget hensyn til allergier og andre gener, du kan have med huden, så du får en naturlig håndcreme fyldt med vitaminer og mineraler. Der er derfor heller ingen parfume i hverken vores håndcreme eller salve til hænderne.

Hvordan undgår du tør hud på hænderne?

Der er rigtig mange mænd og kvinder, som der døjer med tør hud på hænderne. Vores hænder er oftest meget udsatte, fordi de kommer i berøring med de mange ting, som vi er i kontakt med i hverdagen. Det er alt lige fra solens UV-lys, vind og vejr. Desuden kan hyppig håndvask være med til at udtørre huden.

Hvis du derudover i forvejen har meget tørre hænder, kan det være anstrengende at gå rundt med i hverdagen, da det kan virke som om, at huden strammer om hænderne. Heldigvis er det her, at en håndcreme kommer dig til undsætning. Med en fugtgivende håndcreme kan du undgå at få tørre hænder, da du har mulighed for at fugte dem efter behov. 

Fordelen ved at vælge en af vores håndcremer er, at de er designet til at tørre hurtigt ind i huden, så den føles behagelig og lækker at have på.

Hvilke produkter hjælper med en god håndhygiejne?

Hvis du går op i at have en god håndhygiejne, kan du med fordel læse med her. Der er de seneste par år kommet større fokus på ens hygiejne generelt, herunder særligt på ens hænder. 

Med en god håndsæbe kan du altid rense og vaske dine hænder. Det kan være ideelt, hvis du står i køkkenet og laver mad. Det kan også være aktuelt med en håndsæbe på toilettet, så du har mulighed for at vaske hænderne efter et toiletbesøg. 

Hvis du derudover ønsker at holde dine hænder fri for bakterier og skidt, så kan du med fordel vælge vores håndsprit. Den hjælper med at spritte dine hænder af, så alle bakterier dør og forsvinder. Når man til daglig spritter ens hænder, kan man opleve at ens hænder hurtigt kan virke tørre. Det undgår med en håndspritcreme, som du finder i vores sortiment, da den også fugter huden.

Hvordan behandler du tørre fødder?

De fleste mænd og kvinder kender til det, at fødderne kan have en tendens til at blive ru og tørre. Det skyldes, at vi sjældent husker at fugte eller smøre fødderne ind i løbet af dagen. Det er som oftest ansigtet eller kroppen, der får opmærksomheden, når det kommer til at hudpleje.

Hvis du derfor kæmper med tørre fødder, er løsningen at finde en fugtgivende fodcreme. Det er vigtigt, at du vælger en fodcreme, fordi den er særligt udviklet til fødderne. Huden på fødderne er mere hårdfør end resten af kroppen. Derfor har vi hos Gosh fremstillet en fodcreme, som du vil blive ekstra glad for. Udover at du forebygger tør hud på fødderne, så hjælper den også med at mindske dårlig lugt. 

Find et bredt udvalg af håndcreme og fodcreme 

Hos Gosh tilbyder vi et bredt udvalg af håndcreme og fodcreme til den kvalitetsbevidste og kræsne forbruger. I stedet for at udvælge nogle gode produkter på markedet, har vi de sidste 76 år selv udviklet vores hudplejeserie på vores danske fabrik. Det har blandt andet betydet, at vi kan tillade os en kompromisløs tilgang til alle vores produkter. Du finder derfor kun de bedste ingredienser i alle vores produkter med fokus på allergivenlighed og at de ikke indeholder parfume.

Er du i tvivl om, hvilken håndcreme eller fodcreme du skal vælge? Så skal du være yderst velkommen til at kontakte vores kompetente og serviceminded kundeservice. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på +45 45 81 82 88 eller skrive direkte til webshop@gosh.dk.