Hudpleje

Viser 18 ud af 19

pr. side

Gosh hudpleje er nøglen til sund hud

Hvis du som mand eller kvinde går og drømmer om at få en smukkere hud, så er du landet det helt rette sted. Gosh har udviklet en lang række forskellige hudplejeprodukter, som vil hjælpe med at få din hud til at se mere fin og sund ud. 

Det er ikke til at undgå, at din hud ændrer med alderen. Der vil komme fine linjer, rynker og måske også pigmentforandringer. Gennem vores produktserie af hudpleje kan du være med til at forebygge og opretholde din sunde og bløde hud. For at få en sund og frisk hud kræver det, at du forkæler den med de bedste produkter. Og så kræver det, at du naturligvis kender din hud i forhold til hvor sart, fedtet eller tør den er. Herudfra kan du vælge de rette hudplejeprodukter fra Gosh, som er spækket med de nødvendige vitaminer og fugt, som hjælper til at holde din hud glat og stram. 

Derfor er det vigtigt med den rette hudplejerutine

Der er flere grunde til, at du bør være kræsen med at vælge hudprodukter. Huden er det største organ på kroppen. Derfor har det en stor betydning for din generelle sundhed, hvis du også er god til at pleje og passe på din hud. 

En anden god grund til at du bør investere i hudplejeprodukter af høj kvalitet er også, at du ikke kan undgå, at der vil være tegn på aldring i huden med årene. Det skyldes i bund og grund, at huden vil producere mindre og mindre kollagen, som blandt andet påvirker hudens spændstighed. Det kan du dog være med til at forebygge ved at vælge de rette produkter fra Gosh.

Vi har udviklet en lang række af hudplejeprodukter til både mænd og kvinder. Vi er hverken gået på kompromis med kvaliteten eller effekten af den hudpleje, du kan få fingrene i. Derfor er en del af vores hudpleje bl.a. også allergivenlig og udviklet efter de højeste standarder på markedet. I vores sortiment finder du både hudpleje produkter til tør hud, fedtet hud, sart hud og til dig, der i forvejen har en sund hud.

Hvilke hudplejeprodukter skal du vælge?

Når du skal vælge hudplejeprodukter, er det først og fremmest vigtigt at forholde sig til, hvilken hudtype du har. Det kan have en stor betydningen for effekten af de hudplejeprodukter, du bruger til daglig. Hvis du er i tvivl om din hudtype, kan du med fordel kontakte os eller din lokale kosmetolog. Din hud kan f.eks. enten være fedtet, uren, sart, tør eller “almindelig”. 

Når du skal vælge den bedste hudplejeserie, er det vigtigt at se på, hvad produkterne indeholder - det kan du også se på ingredienslisten. Her skal der gerne være flere forskellige vitaminer og andre sunde ingredienser. Det er også vigtigt at tage hensyn til allergier eller parfume, som kan være hårdt for huden.

Hos Gosh tilbyder vi et stort udvalg af hudplejeprodukter til alle hudtyper. Og vi har haft fokus på, at hvert produkt skal være sundt for huden og føles lækkert for dig at have på. Vi har derfor udviklet en hudplejeserie, som kan holde sig hele dagen. Du kan derfor påføre en ansigtscreme, efter du har renset din hud om morgenen, som vil pleje og beskytte din hud hele dagen. 

Hvordan undgår du tør hud om vinteren med hudpleje?

Der er mange mænd og kvinder, der oplever, at deres hud kan have en tendens til at være tør om vinteren. Det sker ofte i takt med at temperaturerne falder. Det kan derfor være nødvendigt at kræse lidt ekstra for huden, hvis ikke du ønsker, at den bliver tør.

Her kan du vælge at forebygge det ved at undgå at tage for lange, varme bade om vinteren. Faktisk har huden godt af et koldt gys under bruseren. Når du kommer ud fra et varmt bad, vil du opleve, at huden hurtigt føles tør og stram. Det skyldes, at hudens væske fordamper. Det bliver også kaldt en udtørring af huden. 

Ved at investere i fugtgivende hudpleje, kan du undgå tør hud om vinteren. Det vil tilføre fugt og de nødvendige vitaminer for at din hud forbliver sund hele året rundt. 

Gosh forhandler hudplejeprodukter af høj kvalitet

Hvis du udelukkende er på jagt efter de bedste hudplejeprodukter, som også bliver produceret i Danmark, så skal du vælge Gosh. Vi er stolte af, at vi kan fejre 77 år som et dansk, familieejet beauty brand.