Læber

Velkommen i læbestift himlen! Læbestifter har altid været vores stærke side og de skuffer bestemt ikke. Vi har et væld af farver og har gjort det meget nemmere for dig at finde lige den, som passer til din hudtone. Vores nyeste kollektion af læbestifter er bl.a. både veganske og parfume fri. Kig efter ikonerne på billederne.

16 varer

pr. side

16 varer

pr. side

Få smukke læber med den rette makeup

Hvis du elsker at lægge makeup, og du gerne vil skabe et sammenhængende udtryk med hele dit look, så er dine læber en af de ting, du ikke kan komme udenom. Kvinders læber har gennem mange årtier været fokus for makeup, og ser vi historisk på det kan brugen af læbestift dateres over 5000 år tilbage. Den gang knuste de insekter, som gav en rød farve der kunne påføres på læberne.

Opnå flotte læber ved at bruge forskellige former for makeup. Her tænker de fleste selvfølgelig først og fremmest på læbestift, men du har også mange andre muligheder end den klassiske farve på læberne.  

Her på siden finder du vores store udvalg af makeup til dine læber, hvor du har rig mulighed for at vælge et produkt, som passer helt perfekt til dig og det udtryk, du gerne vil skabe.

Hvilke former for makeup til læber findes der?

Der findes som nævnt andre typer af makeup til dine læber, end den klassiske læbestift. Hos Gosh kan du bl.a. finde:

  • Gosh lip liner
  • Gosh lip gloss
  • Gosh lip oil
  • Gosh primer til læberne
  • Gosh læbestift

Hvis du gerne vil give liv og farve til dine læber, er en klassisk læbestift et sikkert valg. Til trods for at læbestiften startede med primært at være rød, så er der næsten ingen grænser for, hvilke farver du kan få til dine læber i dag. Hos Gosh kan du finde et bredt udvalg af farver. Dette spænd sikrer, at der altid vil være en farve der passer til lige netop dig.

Hvis du ikke ønsker intens pigmentering af læberne, så er en lip gloss et oplagt valg. Denne type af produkt er kendetegnet ved en flot shine, og fås altså ikke i mat eller velvet, som læbestifter gør. I stedet er det et mere flydende produkt, som fås både med og uden farve i – en farve der giver et smukt skær til dine læber. Dette er samtidig med, at lip glossen indeholder en række plejende og fugtgivende ingredienser.

Ønsker du derimod at fremhæve dine læbers form, så er en lip liner oplagt. En lip liner kan bruges i sammenspil med flere forskellige produkter, og står altså sjældent alene. Lip linere er ofte udformet som en blyant, hvilket gør påføringen nem og problemfri. Så kan du skabe en skarp kant, og bruge den som underlag for din læbestift, lip gloss eller bare en helt almindelig læbepomade.

Som hyppig bruger af produkter på læberne, så handler vurderingen af et produkt tit og ofte om, hvor længe der går før du skal påføre mere. Altså er holdbarheden essentiel for din oplevelse af produktet. For at forlænge holdbarheden kan du med fordel benytte Gosh Fix It Lip Primer, som er et produkt der vil give dine læber det bedste udgangspunkt for, at din læbestift, lip gloss eller lip liner holder bedst muligt.

Endeligt er en lip oil også en mulighed for dig, der gerne vil have det bedste fra en læbepomade og en lipgloss. Med en lip oil får du således et glamourøst og glansfyldt look til dine læber, mens den på samme tid plejer og passer dine læber, som du kender det fra en læbepomade.

Hvilken makeup til læber skal jeg vælge?

Det er helt op til dig, hvilket produkt som du synes passer bedst til dig. For mange kan det handle om tekstur, konsistens, holdbarhed og duft. Derfor anbefaler vi, at du læser om vores produkter inden du træffer dit valg, og gerne eksperimenterer med hvad du kan lide at have på dine læber. Der er ingen regler for valg af farver, så det vigtigste er, at du vælger noget du synes er pænt.

Køb makeup til læber i høj kvalitet hos Gosh

Hos Gosh kan du finde alt den makeup, du skal bruge for at gøre dine læber uimodståelige, livlige og sunde. Med vores udvalg af produkter til dine læber har du altid en mulighed for at finde noget, der passer helt perfekt til dig og din stil.

Hos Gosh laver vi makeup til dine læber i en høj kvalitet, så du er sikker på at få nogle flotte læber med farver og glans, der vil holde i lang tid.

I vores læbekategori kan du både finde produkter, der er veganske, perfumefri og allergicertificerede.