Læbestift

6 varer

pr. side
 • GOSH

  Luxury Rose Lips - 001 Love
  Fra 119,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Luxury Red Lips - 001 Katherine
  Fra 119,95kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Luxury Nude Lips - 001 Nudity
  Fra 119,95kr.
  Bedømmelse:
  55%
 • 6 varer

  pr. side
  Loading...
  Filtrer
  Aktive filtre
  1. Mærker Gosh Fjern dette produkt
  2. Claims Parfumefri Fjern dette produkt
  Mærker (1)
  Kategori
  Pris

  Gosh læbestift

  Drømmer du om at sætte lidt farve på tilværelsen? Med en læbestift fra Gosh er du klar til at møde verden med et smil på læben – i næsten alle regnbuens farver. Læbestift har være brugt i århundreder, og det er et produkt, som fortsætter med at være populært for sin evne til at forvandle helt normale læber til en livlig og farverig del af ansigtet, som kan give dig et ekstra boost i hverdagen eller til fest.

  Det er også derfor, at læbestifter i alle mulige varianter har været en fast del af makeupsamlingen i flere årtier. Hvis du er en, der elsker at lægge makeup til alle begivenheder, så er læbestifterne fra Gosh lige noget for dig. Derfor finder du naturligvis et stort udvalg af læbestift her hos Gosh, hvor du kan vælge mellem alle verdens farver. Eksempelvis en mørkerød læbestift, så du kan skabe lige præcist det look, som du går og drømmer om.

  Hos os finder du også forskellige typer af finishes på vores læbestifter, hvor du bl.a. kan vælge mellem:

  • Velvet Touch Matt Lipstick
  • Velvet Touch Lipstick
  • Long Lasting Lip Marker
  • Kiss Me Matt Lips
  • Liquid Matte Lips

  Hvorfor skal jeg bruge Gosh læbestift?

  Hvis du ikke allerede er overbevist om, at det er en god idé at bruge læbestift fra Gosh, skal du læse med her. Med et stort udvalg, så tilbyder Gosh læbestifter til enhver smag. Måske du er til den klassiske stift, med en silkeblød konsistens som giver både farve og shine til dine læber? Eller også kan det være den Liquid Matte Lips, som fanger din interesse med sin specielle applikator for et skarpt og præcist resultat.

  Dertil kan du med en læbestift også give dine læber en anden form. Hvis du eksempelvis gerne vil have dine læber til at virke lidt mindre, kan du nøjes med at putte rød læbestift inderst på dine læber. Hvis du vil have dine læber til at virke større, kan du også bruge en naturlige læbestift i samspil med en lip liner, så du kan rykke kanten af dine læber en smule.

  Mulighederne for at farve og ændre i din læbeform er mange, og det handler derfor bare om at prøve sig frem, og finde den helt rette metode, samt den helt rette Gosh læbestift til dig.

  Hvilken farve Gosh læbestift skal jeg vælge?

  Du er naturligvis fri til at vælge en Gosh læbestift i lige netop den farve, du elsker. Men det er også en god idé at tænke lidt over, hvordan du matcher en læbestift til din hudtone og din læbefarve, da det vil give et mere sammenhængende look til dit ansigt.

  I den forbindelse er der et par huskeregler, som du kan tage udgangspunkt i for at finde den helt perfekte Gosh læbestift til dig:

  • Hvis du har en kølig hudtone i ansigt og læber, kan du med fordel vælge en læbestift med pink eller blårøde nuancer for et godt match
  • Hvis du har en varmere hudtone, er en Gosh læbestift i mere brunlige farver et godt valg til dig

  Hvor længe holder en læbestift?

  Der er forskel på, hvor lang tid en læbestift holder. Holdbarheden på en Gosh læbestift afhænger nemlig af, hvor meget fedtstof der er i læbestiften. Jo mere fedtstof der er i produktet, jo mere fugtende og olieret vil læbestiften være, og her vil holdbarheden som udgangspunkt ikke være så lang.

  Hvad gør du så, hvis du gerne vil have en holdbar læbestift? Du kan lægge en læbestift, der holder, hvis du tegner dine læber op på forhånd med en lip liner, da du på den måde undgår, at læbestiften nemt glider af læberne.

  Du kan også vælge en liquid lipstick, som giver en helt anden holdbarhed end de klassiske læbestifter. En liquid lipstick sidder simpelthen bedre fast, så du undgår at smitte af på glas, sugerør og lignende i løbet af dagen. Denne slags læbestift er typisk med en mat finish.

  Køb læbestift i høj kvalitet hos Gosh

  Her hos Gosh finder du altid et stort udvalg af læbestifter, i et væld af forskellige faver og finishes, så du nemt kan finde det produkt der passer dine behov. Med en Gosh læbestift kan du fremhæve dine læber, ændre formen på dem og tilføre en flot farve.

  Hos Gosh laver vi læbestift i høj kvalitet. Så du kan være sikker på at forkæle dine læber med et godt produkt, når du køber en Gosh læbestift. Der findes både vegansk og parfumefri læbestift til de, der har mere sart hud.