Mascara

12 varer

pr. side

12 varer

pr. side
Loading...
Filtrer

Få de flotteste vipper med mascara fra Gosh

Der er få regler, når det kommer til makeup – en af dem er, at du sjældent har færdiggjort dit look før du har gjort noget ved dine vipper. Måske du foretrækker falske vipper, men disse er både tidskrævende at påføre og kræver en hel del træning, før det bliver nemmere. Så hvad kan man ellers gøre? Gør som de gamle egyptere, der siden år 4000 før Kristus formåede at benytte kohl til at farve deres vipper mørkere.

I dag bruger vi mascara. En mascara sørger nemlig for at give dine vipper den farve og fylde, som de fortjener. Derudover giver den dine øjne den indramning, som får dem til at fremstå tydeligere.  

Derfor finder du naturligvis også et stort udvalg af mascara her hos Gosh, så du kan finde frem til et produkt, som passer til dig og dine øjne. Hos os kan du bl.a. vælge mellem:

  • Allergicertificerede mascara
  • Mascara der giver volume og længde
  • Flere mascaraer, som er veganske
  • Mascara helt uden parfume i

Hvad er den bedste mascara?

En mascara er ikke bare en mascara, og det kan derfor betale sig at sætte sig lidt ind i de forskellige typer. Hvad der er den bedste mascara for dig, er nemlig ikke nødvendigvis den bedste mascara for andre, og du skal derfor kigge lidt på hvad netop dine behov er.

Hvis du har sart hud eller allergi, så er en af vores allergivenlige mascaraer et godt valg. De vil give dig samme effekt og samme høje kvalitet som andre mascaraer – uden du behøver at bekymre dig om, hvordan dine øjne reagerer. Øjnene er et sart område, hvor du hurtigt kan komme galt afsted, hvis du tilføjer kemi, du ikke kan tåle.

Hvis du har let til tårer, eller hvis du opholder dig meget udenfor, så er en vandfast mascara et sikkert valg.

Dertil skal du også kigge lidt på, hvad det er for nogle vipper, du har, og så du kan også tænke over hvad du gerne vil opnå med en mascara. Der findes nemlig forskellige typer af mascara, som eksempelvis enten giver ekstra fylde eller ekstra længde til dine vipper. Skal dine vipper syne længere, eller er det fylden som mangler? Måske drømmer du om begge dele?

Hvis du gerne vil have sunde og lange vipper, kan du eksempelvis vælge en Gosh growth mascara, som giver synligt længere vipper over en periode, hvis du bruger den hver dag.

Endeligt skal du også tænke lidt over farve, og her kan du som udgangspunkt vælge mellem enten en sort mascara eller en brun mascara. Med en brun mascara er du sikret et naturligt og blødt udtryk omkring øjnene, og den brune udgave passer derfor godt til dig, der ønsker et subtilt look.

En sort mascara giver til gengæld et mere markant look, da dine vipper med en sort farve vil komme til at stå mere i kontrast til resten af dit ansigt. Dette passer godt til dem, der tit går med et full face af makeup, og gerne vil have lidt ekstra power over deres look.

Hos Gosh kan du også finde en blå mascara, som er til de lidt mere vovede. Med vores Boombastic Crazy Mascara får du muligheden for at indramme dine øjne med en atypisk farve, som med garanti vil give dig ekstra opmærksomhed i løbet af dagen.

Hvilke børster skal jeg vælge?

Mascara lægges med børste, og også her er der forskel. Du kan nemlig opnå forskellige udtryk på dine vipper ved at bruge forskellige børster, og det er derfor en god idé at vide mere om børsterne:

  • At en kegleformet børste med børstehår af nylon giver mere volumen til dine vipper
  • At en børste med spredte hår hjælper til at give dine vipper mere længde, da de spredte hår vil fungere som en kam, der sørger for, at hårene ikke klumper sammen
  • At en buet børste hjælper til at skabe buede vipper, når du lægger din mascara

Køb Gosh mascara i høj kvalitet

Hos Gosh har du rig mulighed for at finde en mascara, som passer til lige netop dig, når det kommer til både vippetype og personlige valg. Med en flot mascara fra vores udvalg er du godt på vej til at skabe nogle flotte vipper – uanset om du er til brune, sorte eller blå vipper.

Hos Gosh sælger vi mascara i en høj kvalitet, som giver gode resultater, og en mascara fra vores udvalg er derfor den perfekte prik over i’et til din daglige makeup.

Så kig med her på siden og find frem til din næste mascara, som vil leve op til alle dine krav, når det kommer til både længde, fylde, farve og meget andet.