Øjenskygge

16 varer

pr. side

16 varer

pr. side
Loading...
Filtrer
Aktive filtre
  1. Claims Parfumefri Fjern dette produkt

Få de flotteste øjne med en Gosh øjenskygge

Man siger, at øjnene er vinduet til ens sjæl – så hvorfor ikke fremhæve dem? Med øjenskygge har du muligheden for at fremhæve dine øjne på mange måder. Er du til farverige looks, eller et nedtonet naturligt look? Skal der glimmer og guld på, eller vil du blot friske dit ansigt lidt op med noget farve? Så er en Gosh øjenskygge perfekt til dig.

En Gosh øjenskygge er ikke til at komme udenom for dig, der gerne vil lægge en fuldendt makeup, og som gerne vil gøre noget ekstra for dig selv til hverdag eller fest. Med en øjenskygge får du masser af mulighed for at gøre noget helt specielt ved dit look. Du kan tjekke vores udvalg af forskellige øjenskygger her på siden, hvor du helt sikkert kan finde det produkt, der passer til dig og dine øjne.

Her kan du bl.a. finde en Gosh øjenskygge palette, hvor du får flere forskellige farver. På den måde har du flere farver at lege med, og du kan sammensætte dem på et hav af forskellige måder – kun fantasien sætter grænser.

Hvilken farve øjenskygge skal jeg vælge?

En Gosh øjenskygge er et produkt, som du lægger på dine øjenlåg. Der findes et væld af forskellige farver af øjenskygge, og det kan betale sig at gå efter en farve, som du synes rigtig godt om. I modsætning til mange andre makeupprodukter, så er der nemlig ikke nogen spilleregler når det gælder øjenskygge. Alle farver kan sammensættes på kryds og tværs, så det vigtigste er, at du finder nogle farver som du kan lide.

Er du nybegynder, så kan det være en fordel at vide hvilke farvekombinationer der altid er et hit. Dette er baseret på almen farveteori:

  • Blå øjne: Gå efter en Gosh øjenskygge i brune og gyldne farver
  • Brune øjne: Her har du mere frihed til at vælge de farver, du godt kan lide, da eksempelvis både grøn, lilla og guld passer godt til brune øjne
  • Grå øjne: En øjenskygge med farver af blomme og lilla er et godt match til grå øjne, mens du også kan gå efter en øjenskygge med brunlige nuancer, hvis du gerne vil have et mere neutralt look
  • Grønne øjne: Overvej en øjenskygge i farverne lilla, abrikos eller varm brun for et godt match til dine grønne øjne

Disse tommelfingerregler kan være en god begyndelse, og så kan du altid eksperimentere med andre farvekombinationer i takt med, at du føler dig mere tryg og selvsikker i øjenskyggernes verden.

Hvordan lægge man øjenskygge?

At lægge øjenskygge kan gøres på mange forskellige måder, og disse kommer i mange forskellige sværhedsgrader. Det behøver dog ikke være raketvidenskab at lægge et nemt look, som er en sikker vinder uanset om det er til dagligdagen eller til fest.

Ved at følge disse tre skridt kan det næsten ikke gå galt:

  1. Læg først et tyndt lag af øjenskygge over hele overfladen på dine øjenlåg. Dette skal gerne være en neutral mellemtone, i den nuance du ønsker looket i.
  2. Herefter skal du lægge en mørkere skygge ved yderkanten af øjenlåget.
  3. Nu er grundskyggen lagt, og du kan herfra bevæge dig videre mod en stil, der passer til dig. Du kan fremhæve dine øjne ved at påføre en lys glimmer på den inderste halvdel af øjenlåget.

Køb Gosh øjenskygge i høj kvalitet

Her hos Gosh er vi glade for at kunne tilbyde et bredt udvalg af øjenskygger i forskellige farver – heriblandt også Gosh Eyedentity Eye Shadow Palette og The One Eye Shadow. Alle vores øjenskygger kommer i høj kvalitet, så du altid kan være sikker på, at du får det produkt, som du efterspørger.

Med øjenskygger fra Gosh er du klar til at gøre noget ekstra ud af dig selv, uanset anledning eller ej. Det vigtigste at huske, når det kommer til makeup er, at det skal være sjovt og at du skal føle dig tilpas med dit look.

Så kig med blandt udvalget af Gosh øjenskygge her på siden og find frem til en farve og en form, som passer til dig, din stil og dine ønsker – vi giver dig gode priser og lang holdbarhed.