Øjne

Viser 18 ud af 61

pr. side
 • GOSH

  Forever Eye Shadow - 01 Silver Rose
  Fra 109,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Matte Eye Liner - 001 Dover White
  Fra 99,95 kr.
  Bedømmelse:
  97%
 • GOSH

  Metal Eyes - 001 Hematite
  Fra 99,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Eyedentity - 001 Be Honest
  Fra 129,95 kr.
 • GOSH

  Kohl/Eye Liner - 005 Nude
  Fra 69,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  3in1 Hybrid Eyes - 001 Sand
  Fra 129,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Intense Eye Liner Pen - 01 Black
  Fra 89,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Effect Powder - 001 Satin
  Fra 79,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • GOSH

  Boombastic Mascara - 002 Carbon Black
  Fra 139,95 kr.
  Bedømmelse:
  100%
 • Viser 18 ud af 61

  pr. side

  Få dit ansigt til at shine med makeup fra Gosh

  Øjnene er vinduet til vores sjæl, og de fleste vi møder i løbet af dagen, vil på et eller andet tidspunkt se vores øjne. Derudover kan en smule øjenmakeup være med til at få dig til at se friskere og mere veloplagt ud.

  Til det formål findes der et væld af forskellige former for makeup til øjne, som tager sig af de forskellige dele af øjets anatomi, så du kan få styr på både øjenvipper, øjenlåg, og øjenbryn.

  Makeup til øjne dækker således over mange forskellige ting, og den gode nyhed er, at du her på siden kan finde alt det, du skal bruge for at fremhæve dine øjne og få dem til at skinne i det daglige og til fest.

  Hvilke former for makeup til øjne findes der?

  Med øjne som så central en del af vores ansigt, så findes der også et meget stort udvalg af produkter til at fremhæve dem. Her findes mascara til dine vipper, eyeliner til vippekanten, øjenskygger til dine øjenlåg, primer til at få det hele til at holde længere, og serum, der kan få både vipper og bryn til at vokse med lynets hast.

  De fleste af os sætter pris på et par lange, mørke vipper. Disse kan på fineste vis indramme vores øjne, og en mascara er gerne en hjælpende hånd i den proces. Hos Gosh kan du finde et bredt udvalg af forskellige mascaraer, så vi har helt sikkert en der passer til din smag. Med forskellige børster og fordele, så er det vigtigt at du sætter dig ind i hvad du ønsker af din mascara – og hvilken du så skal vælge.

  Er du på jagt efter mere fyldige vipper, eller skal de blot være længere – eller begge dele? Måske du foretrækker en lille børste for mere præcision, eller også skal det være en multifunktionel mascara, så du kan opnå det bedste resultat.

  Et andet populært valg inden for makeup til øjne er en eyeliner. Med en eyeliner kan du markere dine øjne, og få dem til at fremstå endnu tydeligere og endnu skarpere. En god eyeliner kan være guld værd til et hurtigt look, på vej ud ad døren. Derfor er det vigtigt at finde den type eyeliner, som passer til dine behov og dit temperament. Om end den skal være flydende eller fast, pen eller pensel.

  Derudover kan du også vælge makeup til øjne som eksempelvis:

  • Øjenskygge
  • Growth serum til øjenvipper
  • Primer

  Hos Gosh lægger vi vægt på, at du kan finde et produkt med lige præcis de egenskaber som du har brug for. Især når det gælder makeup, der er så tæt på vores tårekanaler. Her kan det nemlig være vigtigt med en vandfast variant, så det ikke flyder ud ved den mindste tåre – eller ved en enkelt dråbe regn.

  Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har sarte øjne?

  Dine øjne er smukke, men området omkring dine øjne er også sart, og det er derfor vigtigt at passe på – især hvis du i forvejen har sart hud eller allergi.

  Derfor producerer vi hos Gosh makeup til øjne, som også kan bruges af dig, der har sarte øjne, eller som har allergi. Du kan eksempelvis prøve vores allercertificerede mascaraer, som er udviklet til at beskytte dine sarte øjne. Så behøver du ikke bekymre dig om antihistaminer og lægebesøg, grundet en allergisk reaktion.

  Med vores allergivenlige makeup til øjne kommer du ikke til at gå ned på kvalitet, og du kan derfor sagtens få de samme resultater, som du kan med helt normalt makeup til øjne.

  Køb makeup til øjne hos Gosh i dag

  Hos Gosh finder du altid et stort udvalg af forskellige produkter til øjne, så du kan komme til at stråle ved at fremhæve dine naturligt smukke øjne. Med makeup til øjne får du et væld af forskellige muligheder for både at optegne øjets form, lægge flotte farver på dine øjenlåg, og meget andet. Der er derfor altid noget nyt og spændende at opdage, når du dykker ned i vores univers af makeup.

  Her finder du alt det, du skal bruge for at markere dine smukke øjne. Det hele fås i den højeste kvalitet.

  Så kig med blandt vores udvalg og find din nye mascara, eyeliner, øjenskygge og meget andet, så du kan give dine øjne den kærlighed, de fortjener.