4 for 2 label

Pudderdåserne Alt I Et Kosttilskud

Bedømmelse:
100 % of 100
299,95 kr

FRI FRAGT
På ordrer over 249,-

HURTIG LEVERING
Bestil før kl. 13 på hverdage, så sender vi i dag *

GRATIS RETUR
På alle ordrer

* Ved kampagner kan der forekomme længere leveringstid

ALT I ET KOSTTILSKUD er hudpleje på tabletform. Pudderdåsernes kosttilskud er hverken en vitaminpille eller en erstatning for din sædvanlige hudpleje.
ALT I ET KOSTTILSKUD indeholder ingredienser, der virker indefra på hud, hår og negle.
Pudderdåserne har udvalgt og samlet de bedste ingredienser til både hud, hår og negle, så du kan nøjes med at tage ét kosttilskud, der bidrager til at normaliserer både hud, hår og negle.

ALT I ET KOSTTILSKUD er et supplement til den almindelige hudpleje - ikke en erstatning. Ingredienser som disse virker indefra på en anden måde, end de kan gøre udefra. Omvendt kan et kosttilskud ikke gøre det samme for huden som for eksempel en syrepeeling eller en creme med A-vitamin. Kosttilskud og cremer skal supplere hinanden i hudpleje. ALT I ET KOSTTILSKUD er ikke vegansk eller egnet til børn.

ALT I ET KOSTTILSKUD er til alle, der gerne vil gøre noget ekstra for deres hud, hår og negle. Særligt dem, der oplever tør hud, rynker, tørre og skøre negle samt porøst hår.

For at opnå optimal effekt af ALT I ET KOSTILSKUD tages tre tabletter om dagen. Om de tages på én gang eller opdelt i løbet af dagen er underordnet - gør hvad der passer dig bedst.

 

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Må ikke anvendes af børn under 11 år. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares i lukket beholder ved stuetemperatur uden for små børns rækkevide.

 • 90 tabletter        
           
  Anbefalet daglig dosis:  3 tabletter en gang dagligt  
           
  Næringsindhold af anbefalet daglig dosis:   
  Vitaminer og mineraler % RI    
  Kollagen 600 mg -    
  Vitamin B2 (Riboflavin) 1,4 mg 100    
  Vitamin B3 (Niacin) 16 mg 100    
  Biotin 225 µg 450    
  Vitamin C (Ascorbinsyre) 80 mg 100    
  Kobber (Kobbersulfat) 0,4 mg 40    
  Zink (Zinkoxid)  8 mg 80    
  Selen (Natriumselenit) 55 µg 100    
  Hyaluronsyre 30 mg -    
  L-Cysteine 50 mg -    
  L-Methionine 50 mg -    
           
  * RI = Referenceindtag / - = RI ikke fastlagt  
           
  Ingredienser: Fyldemidler (Mikrokrystallinsk cellulose, Dicalciumphosphat), Kollagen, Ascorbinsyre, L-Cysteine, L-Methionine, Natriumhyaluronat, Overfladebehandlingsmidler (Magnesiumsalte af fedtsyrer, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcellulose), Niacin, Farver (Kalium Aluminiumsilicat, Titandioxid), Zinkoxid, Kokosolie, Kobbersulfat, Riboflavin, Biotin, Natriumselenit.
Skriv din egen anmeldelse