Primer guide - Vælg den rigtige!

Maria Nielsen
Maria Nielsen Maria

PRIMER PLUS

Vores Primer Plus kategori er en kollektion af 4 forskellige primers, som alle kan noget forskelligt. 

Primer Plus - Hydration 

Fugt, fugt, fugt! Lider du af tør hud? Så giver Hydration den perfekte base. Hydration er især også god, hvis din foundation har tendes til at krakkelere i løbet af dagen.
Derudover er primeren transparent og tørrer hurtigt ind. 

 


Primer Plus - Filler 

Udglatter huden, hvilket gør små linjer og porer mindre synlige og skaber den perfekte matte base for din makeup. 
Filler indeholder aktive ingredienser med dokumenteret effekt, som kan ses efter kun 6 ugers brug. Derfor er den især god til dig med moden hud eller som ønsker en matt base til din makeup. Primeren er transparent. 

 

Primer Plus - Chameleon

Denne multifunktionelle primer giver en sund, jævn glød. Hvis du kigger på emballagen står der "Anti-Pollution", men hvad betyder det Jo, Chameleon indeholder CITYGUARD+, hvilket beskytter din hud mod forurening.
Derudover er det unikke ved denne primer også at den indeholder små indkapslede pigmenter, som kan tilpasse sig flere forskellige hudtoner. Derfor vil du også opleve, at primeren er transparant når den pumpes ud, men skifter farve efterhånden som den påføres huden - så den matcher din tone. 

 

 

Primer Plus - Illuminating

En fersken-farvet primer, som både lysner, udglatter og fugter. Denne primer er især skabt til dig, som har tendens til at blive grå i hudtonen, når du bruger foundation. Derudover er den også ideel til at dække rødme i huden og kan dermed også nøjes med at blive brugt lokalt. 

VELVET TOUCH

Classic

Den transparente primer udfylder fine linjer og dybe porer og efterlader huden silkeblød. Primeren kan bruges efter din fugtighedscreme eller på ren hud.

 

Anti-Wrinkle

Skiller sig ud fra Classic ved at indeholde den aktive ingrediens Matrixyl 3000 som har dokumenteret effekt mod både rynker og fine linjer. 

 

 

 

PRIME N' SET

Classic

Skal det være nemt? Så vælg en klassiker! Prime N' Set - Classic minimerer porer og fine linjer, samtidig med, at den giver et fejlfrit, matt finish. Den kan bruges som både primer og setting powder og er virkelig nem at styre. Kan også bruges på læberne for at få din læbestift til at holde længere! 


Hydration

Denne løse pudder indeholder små Hyaluronsyre kapsler, som opløses i takt med, at pudderen blendes ind i huden. Det gode ved Hyaluronsyre er, at den forbedrer hudens struktur og fugtniveau, så det både kan ses og føles. Vi er faktisk født med Hyaluronsyre i kroppen fra fødslen, men mister det efterhånden som vi bliver ældre. Derfor er det helt perfekt at bruge en primer med hyaluronsyre.
Derudover er Prime N' Set - Hydration perfekt til at give en matt overflade og mindske shine. 

 


Banana Powder 

Perfekt for dig som har tendens til rødme i ansigtet. Her går den gule farve i Banana Powder nemlig ind og korrigere hudentonen, så din rødme reduceres. Derudover er den også perfekt til at minimere rande under øjnene og kontrollere shine. 

 

EYE SHADOW PRIMER

En Eye Shadow Primer er det must-have, som du ikke vidste, at du manglede! Den gør din øjenskygge vandfast og sikrer, at din øjenskygge ikke "folder". Derudover er vores Eye Shadow primer perfekt til dig med olierede øjenlåg, da primeren også matterer.
Mange kvinder har også det problem, at når de påfører deres Eye Liner og har den på i et stykke tid, så sidder den pludselig oppe på øjenlåget. Det undgår du også med vores Eye Shadow Primer! 

 

FIX IT! LIP PRIMER

En primer til læberne? Ja da! Vores FIX IT! LIP PRIMER er perfekt til at udfylde små revner og fine linjer i dine læber. Det indeholder fugtgivende ingredienser, som også gør den ideel til brug som læbepomade. 
Derudover får den din læbestift til at holde længere, samtidig med, at den har en pop-up effekt, der får læberne til at synes større. 

 

Populære primers