TREND ALARM: Sig hej til fyldige, laminerede bryn

Ditte
Ditte Product Entuasist

Øjenbryn har længe været igennem masser af trends, men hvad tendensen oftest har været, er der ingen tvivl om - fyldige, definerede og ikke mindst løftede bryn.

En trend som har væltet de sociale medier er laminerede bryn. Denne type bryn er oprindeligt en behandling, hvor øjenbrynshårene glattes ud, hvorefter de løftes og formes i en mere lodret retning, hvilket får brynene til at se fyldige og skarpe ud. Med Brow Lift Lamination Gel kan du på blot få steps få samme look som en professionel behandling!

Vores populære Brow Lift Lamination Gel var nomineret i hele to kategorier til dette års Danish Beauty Award, hvor vi med stolthed vandt kategorien "Influencer's Choice Award" - og det er der bestemt god grund til! For uanset hvilket bryn-problem du tumler med – hullede, tynde, små eller ustyrlige – så er Brow Lift Lamination Gel et forsøg værd! Det smarte ved dette produkt er, at den med sit unikke dobbelt-børste system, gør det utrolig nemt at forme og tilrette dine bryn lige præcis som du ønsker.

Brow_Lift_-_Before
Brow_lift_-_After
Design_uden_navn_24_

Brow Lift Lamination Gel skiller sig ud fra andre bryngeler, som eksempelvis vores Defining Brow Gel, da Brow Lift har et ultrastærkt hold og sikrer, at brynhårene bliver på plads hele dagen. I modsætning til Brow Lift vil Defining Brow Gel efterlade brynene med et mere naturligt udtryk, begge typer af gele kan nemt kombineres med vores andre brynprodukter, som eksempelvis Brow Pen eller Ultra Thin Brow Pencil, for at udfylde med små, præcise "hairstrokes".


Vi er i hvert fald enige om, at den hotte bryn trend med fyldige, laminerede bryn er kommet for at blive, og at Brow Lift Lamination Gel er et absolut must-have i enhver makeuptaske.

Design_uden_navn_28_

Brow Lift Lamination Gel

Design_uden_navn_27_

Defining Brow Gel